Placebo-
Üye
hayatının en büyük hatasını yaparsın ve l920 elinde patlartamam görüntüsü falan kendini cezbediyor fakat şuanda s3 daha iyi ve tahminimce daima s3 ondan daha iyi olacak (donanım,yazılım)
Aman ios gibi ozentilik yapmasın özgün olsun
Donanım olarak daha mı iyi dedin bana mı öyle geldi?? Ayrıca yazılım olarak ta wp 8 ustun. Tekrar yineliyorum. Wp8'in tek eksiği oyun ve uygulama.. İki telefonda elimin altında yani kafadan attığımda yok..
Üstünlük kelimesi bence yanlış iki sistem için deihtiyaçlar ve zevkler
Tabi öyle ama bazı şeyler nesneldir. Örneğin snapdragon s4 plus'ın exynos'u geçmesi gibi. Bilmem biri duydu mu?
Valla şunu soyliyim ; snapdragon s4 daha performanslı
İşlemciyi fazla şarj yemesin diye 28 nm yapmışlarda işletim sisteminin kendisi süpürge gibi. Az önce şarjdan çıkardım telefon 3 saat sonra bitecek diyor. :S
Yok hayır kafayı yedi.Normalde 1 gün çıkıyordu yoğun kullanıma. Bişi oldu telefona. internet çok yiyor sanırım şarjı.. Nokia boşuna 2000 mah koymamış.. Hoş buna 4000 de yetmez.
s3 de lte var birde kurcalarken gordum turkiyede ise yaramaz ama 920 de varmi
Çıkss oda değil.arka planda çalışan bir şey yiyor bu bataryayı kesin..
Işlemci o işlemci
Vallaha olabilir. Belki de batarya tahmin uygulamasının kendisi yiyordur.
O bahsettiğiniz program 2 lira degil miydi
Ücretsizdi. Be indirdikten sonra 2 lira oldu.
hayatının en büyük hatasını yaparsın ve l920 elinde patlartamam görüntüsü falan kendini cezbediyor fakat şuanda s3 daha iyi ve tahminimce daima s3 ondan daha iyi olacak (donanım,yazılım)
talip hiç değişmemişsin hiçdonanım olarak demiş bir de ya getir de bir karşılaştır bakalım l920 ile senin cihazın kamerasını sonra bahset donanımdan olur mu ?
Donanım deyince kamera degil cpu ve gpu gelsin aklına920 nin cpu su , s3 ün gpu su daha iyi birbirine kıyasla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?