s3u satip lumia 920 alirmiydin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Placebo-

Üye
hayatının en büyük hatasını yaparsın ve l920 elinde patlar tamam görüntüsü falan kendini cezbediyor fakat şuanda s3 daha iyi ve tahminimce daima s3 ondan daha iyi olacak (donanım,yazılım)

Donanım olarak daha mı iyi dedin bana mı öyle geldi?? Ayrıca yazılım olarak ta wp 8 ustun. Tekrar yineliyorum. Wp8'in tek eksiği oyun ve uygulama.. İki telefonda elimin altında yani kafadan attığımda yok..

- - - Eklendi - - -

Aman ios gibi ozentilik yapmasın özgün olsun

Soyletinlere göre bizi soldan sağa doğru açılan bir bar bekliyor. Bakalım.

Tepkiler: MertcaN9

Türe

Üye

Donanım olarak daha mı iyi dedin bana mı öyle geldi?? Ayrıca yazılım olarak ta wp 8 ustun. Tekrar yineliyorum. Wp8'in tek eksiği oyun ve uygulama.. İki telefonda elimin altında yani kafadan attığımda yok..

Üstünlük kelimesi bence yanlış iki sistem için de ihtiyaçlar ve zevkler

Placebo-

Üye

Valla şunu soyliyim ; snapdragon s4 daha performanslı

İşlemciyi fazla şarj yemesin diye 28 nm yapmışlarda işletim sisteminin kendisi süpürge gibi. Az önce şarjdan çıkardım telefon 3 saat sonra bitecek diyor. :S

Türe

Üye

İşlemciyi fazla şarj yemesin diye 28 nm yapmışlarda işletim sisteminin kendisi süpürge gibi. Az önce şarjdan çıkardım telefon 3 saat sonra bitecek diyor. :S

Neeyy benimki 1, 5 gün rahat gidiyor

Placebo-

Üye
Yok hayır kafayı yedi. Normalde 1 gün çıkıyordu yoğun kullanıma. Bişi oldu telefona. internet çok yiyor sanırım şarjı.. Nokia boşuna 2000 mah koymamış.. Hoş buna 4000 de yetmez.

Türe

Üye
Yok hayır kafayı yedi. Normalde 1 gün çıkıyordu yoğun kullanıma. Bişi oldu telefona. internet çok yiyor sanırım şarjı.. Nokia boşuna 2000 mah koymamış.. Hoş buna 4000 de yetmez.

Live teil ların dezavantajları

Placebo-

Üye
Çıkss oda değil. arka planda çalışan bir şey yiyor bu bataryayı kesin..

Konu Sahibi
s3 de lte var birde kurcalarken gordum turkiyede ise yaramaz ama 920 de varmi

MertcaN9

Üye
hayatının en büyük hatasını yaparsın ve l920 elinde patlar tamam görüntüsü falan kendini cezbediyor fakat şuanda s3 daha iyi ve tahminimce daima s3 ondan daha iyi olacak (donanım,yazılım)

talip hiç değişmemişsin hiç donanım olarak demiş bir de ya getir de bir karşılaştır bakalım l920 ile senin cihazın kamerasını sonra bahset donanımdan olur mu ?

Türe

Üye
talip hiç değişmemişsin hiç donanım olarak demiş bir de ya getir de bir karşılaştır bakalım l920 ile senin cihazın kamerasını sonra bahset donanımdan olur mu ?

Donanım deyince kamera degil cpu ve gpu gelsin aklına 920 nin cpu su , s3 ün gpu su daha iyi birbirine kıyasla.

H.TOGAN

Üye
elinizde iyi bir cihaz var (galaxy s3) zaten ; bu cihazı satıp lumia 920 almak sizcede israf olmazmı ? kötü bir cihaz kullanıyorsunuzdur satıp yeni bir telefon alabilirsiniz tabi ; ama zaten piyasaya cıkalı henuz 5 ay olan ve gayet tatmin edici bir cihazı zararına satıp ve uzerine ekstra dan para koyup cihaz almak israftan baska bir sey degildir

Tepkiler: phantomddl ve MertcaN9

MertcaN9

Üye

Donanım deyince kamera degil cpu ve gpu gelsin aklına 920 nin cpu su , s3 ün gpu su daha iyi birbirine kıyasla.

bu cihazın donanımı deyince sadece cpu ve gpu mu geliyor peki akla ? donanım nedir peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...