Desaparecido9454
Üye
Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum I8200Q eksileri pil yüzdesi seçeneği mevcut değil ve bu modele uygun root dosyası yok başkada bi sorun yok. gayet stabil kullanışlı uygulamaları root yapmadan sd karta taşıma seçeneği var ext2 alanı falan oluşturmaya gerek yok. oyunlarda gayet iyi çalışıyor kasma donma vs şeyler yok ihtiyaçlarını karşılarEğer ben I8200 alırsam artıları ve eksileri neler olur kullanan arkadaşlar?
Benim zaten rom veya rootla işim olmayacak. Fakat bu şarj yüzdesi bildirim ekranı için geçerli değil mi? Eğer öyleyse gerçekten garip her şeyi düşünmüşler bi bunu mu yapmamışlar...Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum I8200Q eksileri pil yüzdesi seçeneği mevcut değil ve bu modele uygun root dosyası yok başkada bi sorun yok. gayet stabil kullanışlı uygulamaları root yapmadan sd karta taşıma seçeneği var ext2 alanı falan oluşturmaya gerek yok. oyunlarda gayet iyi çalışıyor kasma donma vs şeyler yok ihtiyaçlarını karşılar
Root ve rom ile işin olmayacaksa al hiç düşünmeden =) evet bildirim ekranı için bilmiyorum belki vardır bi ayarı ama ben bulamadım şahsen pil yüzdesini gösterecek bi seçenek..Benim zaten rom veya rootla işim olmayacak. Fakat bu şarj yüzdesi bildirim ekranı için geçerli değil mi? Eğer öyleyse gerçekten garip her şeyi düşünmüşler bi bunu mu yapmamışlar...
Biraz daha kurcala istersen belki bulunur bir şeyler fakat gerçekten çok saçma sırf bu sorun için I8190 alabilirimRoot ve rom ile işin olmayacaksa al hiç düşünmeden =) evet bildirim ekranı için bilmiyorum belki vardır bi ayarı ama ben bulamadım şahsen pil yüzdesini gösterecek bi seçenek..
Kardesim bana i8200 a cpu z yi indirip gpu sunu ekran goruntusu olarak atabilirmisin?Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum I8200Q eksileri pil yüzdesi seçeneği mevcut değil ve bu modele uygun root dosyası yok başkada bi sorun yok. gayet stabil kullanışlı uygulamaları root yapmadan sd karta taşıma seçeneği var ext2 alanı falan oluşturmaya gerek yok. oyunlarda gayet iyi çalışıyor kasma donma vs şeyler yok ihtiyaçlarını karşılar
orjinal batarya denekardeşlerim banada s3 mini 8200 modeli arabistandan geldi herşeyini sevdim fakat şarjına gelince çabuk bitiyor abartısız söylüyorum 2 dk oynayım hemen pil düşüyor wifi, 3g , ekran ışığı herşeyi kapalı olduğu halde ,inanın geleli 1 hafta oldu elime almaya korkuyorum şarj konusuna çözüm bulan varsa yazabilirmi !!!
| OS | Android OS, v4.1 (Jelly Bean) | Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean) |
|---|---|---|
| Processor | Dual-core 1 GHz, NovaThor U8420 | 1.2 GHz dual-core Cortex-A9 |
| GPU | Mali-400 | - |
| Internal Memory | 16 GB, 1 GB RAM | 8/16 GB, 1 GB RAM |
| External Memory | microSD, up to 32 GB | microSD, up to 32 GB |
| Stand by | Up to 430 h (3G) | Up to 320 h (3G) |
|---|
| NFC | yes ,, no |
|---|
| GPS | Yes, with A-GPS support | Yes, with A-GPS support and GLONASS |
|---|
öyle garip birşey yapma da, cihazınla uyumlu iyi bir rom kurmanı tavsiye ederimMerhaba,
bende de 8190 var ama orijinal 8200Q modelin yazılımını sitesinden indirdim. 8200 rom yüklersem ne olur deneyen oldumu merak edıyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?