ortak42
Üye
Şimdi arama özelliği çalismayinca adam ne yapacam birini arayacağımda diye yuklemiyorSaol ya hic mi kimse rom bakmaz soru sormaz yani bu kadar emek var bu isin icinde yaptiklarina bakin sunlarin kimse bile bakmiyor
Aynen aynen bir kac gün idare edebilirse etsin edemezse sevmezse baska rom yüklerŞimdi arama özelliği çalismayinca adam ne yapacam birini arayacağımda diye yuklemiyorbide anlayanda az arkadaşın dediği gibi
Arama mesajlaşma şart ama nova ekibi eminim en kısa zamanda hallederAynen aynen bir kac gün idare edebilirse etsin edemezse sevmezse baska rom yükler
Halledecez arkadaşım merak etmeArama mesajlaşma şart ama nova ekibi eminim en kısa zamanda halleder
Evet şuan bir çalışma halimdeyiz sorunları gidermeye çalışıyoruzRIL, ses ve kamera düzelsin GPS'i salla zaten
Kardeşim zaten marcin arkadaşım benim ve o ekibe jason da katıldı. Ben burada kimseyi kandırmıyorum janson ve marcin arkadaşlarımAhahahahahaha iyi gulduk haa.Kardeşim sen kimi kandiriyorsun.Sana linuxta terminali ac desek acamassin.Novafusiondayim diye milleti kandiriyorsun.Beyler adam düzenbaz novafusionda filan degil .Novafusionun sahibi marcin ve maclaw nicknameli 2 developer.Bu adam sizi burada yiyor.Biraeyi filan çozeceği yok.
Lan ne tur bir insansin sen vallaha sırf su yaptığına
Lan ne tur bir insansin sırf su yaptığına dayanamadim yorum yazmak için üye oldum.Milleti kandırma hic bir şey değilsin.
Su herife inanma emek hirsizina.Türkiye yetkilisi diye bir şey yok.Adamın olayla ilgisi yok.
Ulan allahtan kork bee
m Ben biliyorum olup biteni insanları kandırmaelini vicdanina koyKardeşim zaten marcin arkadaşım benim ve o ekibe jason da katıldı. Ben burada kimseyi kandırmıyorum janson ve marcin arkadaşlarım
Artık Android L üzerinde çalışmalar devam edecek şuan olarak android l nin bir kaç hataları var android l tamamen yayınlandığında hatalar giderilerek ace2 s advance s3 mini artık Android l üzerinde çalışmış hale gelecektir saygılarımlaKarde
m Ben biliyorum olup biteni insanları kandırmaelini vicdanina koy
Yafa şöyle o zaman calismalar nasıl gidiyor neden günlerdir güncelleme gelmiyormus
Evet arkadaşım bildirimde bulunun gereği yapılır. Ortada bir yalan haber varsa er ya da geç ortaya çıkar.gereksiz mi admin yapma allah aşkına bu saate kadar forum ıcın sustum ama milletin düşünceleri istismar ediliyor neyse ya banane ki zaten forum bnm mi düşüneyim demi kolay gele
Arkadaşım bildirimde bulunmadan önce polemiğe girmeyin diye uyarmamız gerekmez.Bildirilerimizden bir cevap alaniyorsak napalimaman neyse takilin siz
Yapmamanızı ilettim konu sahibi Nova ekibinde olsun ya da olmasın bu konu da yalan veya doğru söylediği ortaya çıkar. Hergün bu şekilde yüzlerce konu Açılıyor herkes benim dese bir kişi değil dese forumun halini düşünün.ben 3. bildirimimden sonra bunu yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?