dogankara54
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet arkadaşım nexus 5 e cıkmadı fakat Google AOSP icin Android L kaynak kodlarını verdi yani Rom yapan firmalara verildi cyanogenmod,omni rom,slimrom gibi sirketlere kuruluslara verilip rom yapiyorlar ve bu rom bize de geçti testler son aşamaya girdi biz cok uğraştık ihşallah cok iyi olur saygılarımla.Hocam bu ne hiz daha nexus 5 e cikmadi tam surum
Cihazın adı nedir acaba öğrene bilirmiyim ?İyi haber yakinda benim cihazada cikar o zaman
Hmm advence mi sadece s mi eğer s ise boşa ümitlenmeGalaxy s
Kardes ram i kac mb ?Sadece s niye bosa umitlenmeyim
Cyanogenmod official olarak yayinliyorsa o zaman verir :-Dolmadı babamın tele çökerim alırım s3 mini sini
Aynen bende oyle oldugu icin bir an once cikmasini bekliyorumCyanogenmod official olarak yayinliyorsa o zaman verir :-D
Tamam arkadaşım ama biraz daha sabretmen lazimAynen bende oyle oldugu icin bir an once cikmasini bekliyorum
Arkadaşım Android L testleri devam etmekte her an paylaşma durumundayız yarın yada en gec yarından sonraki günün sabahında paylaşılacak24 saatte rom hazır hale mi geliyor?
Zaten bi haberde okudum galiba nexus 5 icin 12 kasimda dagitiliyormus L . cm11 de 7 kasimda final yapcak diye okudumTamam arkadaşım ama biraz daha sabretmen lazimcm12 biraz gecikebilir :-/
Arkadaşım Android L testleri devam etmekte her an paylaşma durumundayız yarın yada en gec yarından sonraki günün sabahında paylaşılacak
Kasım sonu ile Aralık'in başında yayınlana bilirZaten bi haberde okudum galiba nexus 5 icin 12 kasimda dagitiliyormus L . cm11 de 7 kasimda final yapcak diye okudum
Cm 12 icin de kasimin sonlari diyw okudum yalan yanlis olabilir yabanci sitelerde okudum bu yazilari
Radyo olayı biraz karmaşık olabilir ama denemekte fayda var olmadı google play dan ayarlamaya calışırız android L ye uygun radyo ayarlamak biraz zor olabilirradyo da koyma imkanınız varsa süper olur :-D
Cok az kaldı sabredin arkadaşlar...bekliyoruz :-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?