s3le ilgili acil yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Troth

Üye
    Konu Sahibi
s3le ilgili acil yardim
arkadaslar bugun itibari ile telefonumu jb yaptim ve flash player sorunu ortaya cikti buldum indirdim fakat opera minide destek yok fakat benim oyunum icin operayi kullanmam lazim soyleki diger cogu tarayicida fp sorunu olmuyor fakat oynadigim oyunun uzerine reklam biniyor ekran esitleme olmadigi icin operada ise pcde nasilsa operada o sekilde buyuyup kucultuyor reklam binme durumu olmuyor opera kullanlar bu ozelligi bilirler yazilari falan cok iyi ayarlar sizden yardim istedigim kisim su ya opera gibi ayni ozellige sahip farkli tarayici yada operanin fp desteklemesini saglayacak bir nokta biliyorsaniz yardim etmeniz umarim sorunumu aciklayabilmisimdir yakinda resimleride ekleyecegim anlasilir olmasi icin

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
fp olarak hangi versiyonu kullaniyorsunuz?
sizin indirdiniz baska tarayicilar kendi desteklemedi surece cihazdan fp okumaz sadece kendi tarayicisi ile kullanir.

enterneoll

enterneoll

Üye
opera flash desteği yok yapamassın :(

alaStar

alaStar

Üye
Opera mobile de flash desteği var doğru sürümlü fp bulursan sorun kalmaz

Troth

Üye
    Konu Sahibi
alaStar

alaStar

Üye
Opera minide fp yo mobile i dene kardeş

scatman808

Üye
Kardeş bence uc browser kullan o game filan oynadım bence operadan daha iyi

Troth

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bence uc browser kullan o game filan oynadım bence operadan daha iyi
Daha once denemistim ama deneyeceğim sagol ya bu güncelleme teli hızlandırdı ama genel itibari ile hiç memnun değilim internette uygulama üstüne basılı tutunca tam ekran yapıyordu gitmiş ayrıca kendi tarayıcısı çok hassas oldu facede sayfayi kaydirirken fotolarıaaçıp duruyor bence aceleye gelmiş hiç hoşuma gitmedi hemen 4.1.2 gelse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt