S3 Zaman Zaman Boot Ekraninda Kaliyor

Sponsorlu Bağlantılar

monteboy

monteboy

Üye
    Konu Sahibi
S3 Zaman Zaman Boot Ekraninda Kaliyor
Merhaba, gecen sene hepsiburadadan S3 almıştım gecen yaz rom filan attım işte bi sorun yok miui cm aokp.. neyse telefonu dun kilitlemeye calisirken (aokp vardi) olmadi kapatma ekrani geldi bikac saniye sonra boot ekrani geldi samsung yazdi gitti yazdi gitti bataryayi cikarana dek.. sonra eski sorunsuz romu backuplamistim onu recoverladim onda da aynisi oldu sonra stok romu da backuplamistim onu recoverlamak isterken tekrar oldu ben de sil bastan baslamak icin kiestan acil durumfabrika yazilimi yukleme yaptim iste s/n ve model isteyen yer, onu yaptim gece sifir haline geldi cihaz durumu normal ama daha sayaci sifirlamadim bisey yok diye hem dw rootlamak istemedim, ama bugun birkac dk once tekrar ayni sey oldu kilitlemek istedim kilitlemedi ve boot tekrarlamasi oldu. sonra da acildi ve bir daha oldu acildi ve hemen rootlayip sayaci sifirladim ve rootu kaldirdim samsung official yaziyo sayacta normale dondu yani o kisim ve hala gitmedi hatta telefondan yaziyorum bu mesaji neyse canakkalede yasiyorum ve samsungun sitesinden burda yetkili servis oldugunu ogrendim. fakat problem hep tekrar etmedigi icin oraya goturup goster bakalim sorunu dediklerinde nabicagimi bilmiyorum cunku kanit istiyolar. bana bu konuda akil verebilir misiniz yasayanlar varsa filan. ayrica batarya cok cabuk bitiyor onu da soylucem degistirirler heralde her neyse simdiden cevaplar icin tesekkurler hayirli aksamlar herkese..

monteboy

monteboy

Üye
    Konu Sahibi
yol gösterici hiç yok mudur hocalar?

Üst Alt