s3 wipe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ellemon

Ellemon

Üye
    Konu Sahibi
s3 wipe
Arkadaslar s3e bugun turkiye 4.1.2 guncellestirmesini yukledim. Cogu kisi guncellestirmeden sonra wipe yap demislerdi wipe nedir nasil yapilir ? Ve hersey siliniyomus galiba bu wipe olayinda. Telefonum telpa garantili yapsam sorun olurmu ?

aleranol

aleranol

Üye
Bana kalırsa gerek yok. Sorun olursa yaparsın.
Wipe data
Wipe cache ve
Wipe dalvik cache isimli 3 wipe var. Birde custom wipe.
Wipe data ya da factory reset tüm kullanıcı bilgilerini siler 0 hale getirir wipe data sadece data klasörünü siler kullanıcı bilgilerini silmez.
Diğer 3 tanesi ise rom kernel tarzı işlemlerde gereklidir.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bana kalırsa gerek yok. Sorun olursa yaparsın.
Wipe data
Wipe cache ve
Wipe dalvik cache isimli 3 wipe var. Birde custom wipe.
Wipe data ya da factory reset tüm kullanıcı bilgilerini siler 0 hale getirir wipe data sadece data klasörünü siler kullanıcı bilgilerini silmez.
Diğer 3 tanesi ise rom kernel tarzı işlemlerde gereklidir.

Benim cihazda dalvik yok nedir o bilgin varmı? data ve cacheyi siliyorum ama dalvik yok. Bu ikisini wipeledikten sonra romu kuruyorum.

aleranol

aleranol

Üye
Benim cihazda dalvik yok nedir o bilgin varmı? data ve cacheyi siliyorum ama dalvik yok. Bu ikisini wipeledikten sonra romu kuruyorum.

Dalvik, advanced diye bir bölüm olmalı cwm kurduysan. Orada bulunur. Stock ta yok

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ha tamam o zaman sağol hiç cwm kurmadım advancede yok dalvikte

Ellemon

Ellemon

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun beyler yaptım wipeyi. kasıyordu çünkü ve 4.1.1 güncellemesinde şarjı az gidiyordu , 4.1.2 yi bekledim hem güncelleme yaparım hem wipe yaparım diye.
kaymak gibi oldu telefon

TheMadness

TheMadness

Üye
bana kalırsa superwipe yap :D

SilentOne

SilentOne

Üye
oldu istersen diskleri birleştirip silsin bütün sistemi bosaltsın swap alanı olustursun 4 gb anroid alanı olustursun en temizi o bence

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt