onu bilmem ama Xperia Z nin çıkalı nerdeyse 1.5 yıl oluyor ve halen güncelleme alıyor. büyük ihtimalle senin dediğin gibi yine en az 6 ay (Z3 çıkana kadar) güncelleme alır. gerisini Allah bilir
bence bu samsungun galaxy amiral gemisi en çok tutulan modeli olan s3 ve samsung bence deger vermemeleri şaşırtıcı. şuanda bir çok kişi belki benim düşündügüm gibi düşünmekte galiba bilmiyorum ama ben açıkcası satmayı düşünmüyorum değil .
bence bu samsungun galaxy amiral gemisi en çok tutulan modeli olan s3 ve samsung bence deger vermemeleri şaşırtıcı. şuanda bir çok kişi belki benim düşündügüm gibi düşünmekte galiba bilmiyorum ama ben açıkcası satmayı düşünmüyorum değil .
S3 ün üstüne 2 kuma geldi biraz samsungperestlik yapacak olursak s4 ve s5 modellerine yönelmeleri s3 ü unutmaları satış politikasindan kaynaklanıyor birazda.
S4 ve note3 e 4.4.2 geldi de ne oldu? Çok büyük bir fark yok sadece biraz daha hizlandi ve batarya simgesi beyaz oldu.. s5 launcher'ını entegre etselerdi samsung'a kız söv. Gelelim s3 e... s2 ye yaptıkları gibi 3 guncelleme verdiler (4.1.1, 4.1.2 ve 4.3) zaten 4.4 verseler performans olarak çok büyük fark olacağını zannetmiyorum s3 4.3 guncellemesiyle süper oldu. 4.4 verilen cihazlarda ortada (s2 ye 4.0.3 guncellemesinde yaptıkları gibi arayüzü degistirmediler) bu yeni cihaz almamız için uygulanan satış politikası. Malesef android yavaş yavaş kan kaybediyor...
android kendi kazdığı çukurda kan kaybediyor hiç üzülmem tizenle ortalığı darmaduman eder samsung ve tizen gibi birsürü alternatif gelcek o 18 ay politikasını çıkardığı an beni kaybetti android cihazın donanımı yetcek 18 ayı geçti diye almayack birde ics alan her cihaz kitkat alır diyo daha kendi ics almış cihazlarına vermiyor
Note 2 ile 4.3 müthiş ve güvenlik duvarı knox çok başarılı olmuş. Pc deki defender bile bu kadar koruyucu değil . 4.4 ister gelir ister gelmez elimizdeki iş yapıyor mu Asphalt oynuyor sun demi banka ya giriyorsun demi opera whatsapp oluyor demi eee gerisi samsung insafina kalmış strateji de gerekir yoksa samsung kasaya para Koyamaz.