s3 un eski surum internet tarayicisini kullanmak mumkunmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
s3 un eski surum internet tarayicisini kullanmak mumkunmu?
selam arkadaslar. gecen hafta telefonuma gelen orjinal anna guncellemesini kurdum (hollandada yasiyorum). ancak internet tarayicisi istenilen taleplerimi karsilamiyor. evet internet tarayicisi surumu yukleltilmis, hizlandirilmis performansi yuksek. ama nokia bu isi becerememis. yani birseylerden kisitlayarak odun vererek bir tarayici olusturmus. ornegin ben eski surum tarayicida, online banka tarzi siteleri ve bazi sitelerde sesli kelime okunusunu dinleyebildigim olaylari anna internet tarayicida yapamiyorum. bu islemleri eski tarayicida yapabiliyordum. telefonu defalaca formatlayip yeniden anna guncellemelerinide yapmama ragmen sonuc ayni. yani durum tarayicidan kaynaklaniyor. durum bu. acaba eski tarayiciyi yukleme sansim varmidir? varsa nasil yaparim?
Not: opera vs tarayici onermeyin butun tarayicilari denedim sonuc ayni.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Downgrade konusundan eski pr 1.2 yi yükleyyebilirsiniz.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
imkansız:dry: elin değmişken belleyi bi dene bence

serkanet

Üye
bu tarayıcı ile ilgili değil flash playerle ilgili bi sorundur henüz orjinal anna çıkmadığı için tarayıcıyı kötülemek doğru değildir şu an ki annada qt sorunları ve adobe flash lite sorunları mevcut orjinal fw yi bekleyiniz eski tarayıcıyı kullanmak mümkün değil ancak modifiyeli cfw ile yapılabilirmi bilmiyorum bence uzun ve gereksiz bi iş ama ovi mağazadan flash lite diye aratıp flash yükleyim tekrar deneyin telefonu defalarca formatladım demişsiniz zaten telefonu formatlayınca telefon üzerindeki yazılımlar uçuyor flash player da bunlardan olabilir eğerki flash atma hakkında biraz bilginiz varsa direk flash atınız

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
bu tarayıcı ile ilgili değil flash playerle ilgili bi sorundur henüz orjinal anna çıkmadığı için tarayıcıyı kötülemek doğru değildir şu an ki annada qt sorunları ve adobe flash lite sorunları mevcut orjinal fw yi bekleyiniz eski tarayıcıyı kullanmak mümkün değil ancak modifiyeli cfw ile yapılabilirmi bilmiyorum bence uzun ve gereksiz bi iş ama ovi mağazadan flash lite diye aratıp flash yükleyim tekrar deneyin telefonu defalarca formatladım demişsiniz zaten telefonu formatlayınca telefon üzerindeki yazılımlar uçuyor flash player da bunlardan olabilir eğerki flash atma hakkında biraz bilginiz varsa direk flash atınız
Allaha sukur sorunu anlayan birisi var :) bi npkiadaki dangalaklar anlayamamis. Evet arkadasim format konusunda haklisin ama formatladiktan sonra 3 tane anna guncellemesi cikiyor onlarin icnde flashlite ta var. Ve ben guncelleme vs yaptim. Ondan dolayi teli flashlamaya gerek yok bence ama dedigin gibi tarayic ve flash surumu uyumsuz olabilir tabi nokia bunun nezaman farkina varir ve duzeltir bilinmez. Ama simdilik galiba pr 1.2 ye donus yolu var gib

----------Eklendi @ 00:07:52 ---------- Yazıldı @ 00:06:18 ----------

imkansız:dry: elin değmişken belleyi bi dene bence
haklisin flashladiktan sonra belleyi denememek olmaz ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt