one2one2
Üye
s3 un eski surum internet tarayicisini kullanmak mumkunmu?
selam arkadaslar. gecen hafta telefonuma gelen orjinal anna guncellemesini kurdum (hollandada yasiyorum). ancak internet tarayicisi istenilen taleplerimi karsilamiyor. evet internet tarayicisi surumu yukleltilmis, hizlandirilmis performansi yuksek. ama nokia bu isi becerememis. yani birseylerden kisitlayarak odun vererek bir tarayici olusturmus. ornegin ben eski surum tarayicida, online banka tarzi siteleri ve bazi sitelerde sesli kelime okunusunu dinleyebildigim olaylari anna internet tarayicida yapamiyorum. bu islemleri eski tarayicida yapabiliyordum. telefonu defalaca formatlayip yeniden anna guncellemelerinide yapmama ragmen sonuc ayni. yani durum tarayicidan kaynaklaniyor. durum bu. acaba eski tarayiciyi yukleme sansim varmidir? varsa nasil yaparim?
Not: opera vs tarayici onermeyin butun tarayicilari denedim sonuc ayni.
Not: opera vs tarayici onermeyin butun tarayicilari denedim sonuc ayni.
elin değmişken belleyi bi dene bence
bi npkiadaki dangalaklar anlayamamis. Evet arkadasim format konusunda haklisin ama formatladiktan sonra 3 tane anna guncellemesi cikiyor onlarin icnde flashlite ta var. Ve ben guncelleme vs yaptim. Ondan dolayi teli flashlamaya gerek yok bence ama dedigin gibi tarayic ve flash surumu uyumsuz olabilir tabi nokia bunun nezaman farkina varir ve duzeltir bilinmez. Ama simdilik galiba pr 1.2 ye donus yolu var gib