uamihrac
Üye
-
Konu Sahibi
-
O kişiden kişiye değişir çünkü aynı telefonlar benceS3'ten G2'ye geçmek mantıklı olabilir ama Discovery'e geçmek aşırı saçma.
Bizim rom desteği kolay kolay bitmez sanmıyorum o kadar geliştirici varkenkur romunu bak keyfine hala gideri var
2sene daha gideri varBizim rom desteği kolay kolay bitmez sanmıyorum o kadar geliştirici varken
s5 not3 karma bi rom var ama garanti dışı kalır falan diye ellemiyom daha kurmanın k sini bile bimiyomHer türlüSizinde bizimde
Samsung desteği kesince ister istemez öğrenirsins5 not3 karma bi rom var ama garanti dışı kalır falan diye ellemiyom daha kurmanın k sini bile bimiyom
Pm at sana rom kurariz birlikte 4.4.4hocam inanın çok kararsızım room kurmayı bilmiyorum bilsem zaten 4.4 e geçirmeyi düşünüyorum. aklımda lg g2 var ama arka kapgı ve hafıza kartı takılmıyor yarin birgün telefon donsa nasıl kapatıp açıcaz. note 2 de 4.4 ve büyük ekran die seviyorum. yoksa s3 ve note 2 arasında iç özellik olarka fark yok hatta s3 ün ekran kalitesi note 2 den daha güçlü. s3 ü cidden seviyorum ilk gözagrım seve seve aldım ama 1 gb rem ve 4.4 gelmemesi beni düşündürüd şimdi. o zamna pek anlamazdım bundan ilk andorid telefonum benim. şarjda çok az gidiyor. 4.3 oldugundan beri. lg g2 düşünmeden alırım ama tek sıkıntı hafıza kartı. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim düşünceleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?