s3 settlers ve fishing kings sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m-eri

Üye
    Konu Sahibi
s3 settlers ve fishing kings sorunu
arkadaşlar galaxy S3 e the settlers ı yükledim ama beyaz ekran sorunu var. onu nasıl düzeltebilirim?? ve de Fishing Kings uygumalasını maxicepten indirip kurdum dosyalarıda indirdim ama oyunu başlattığımda beni oyundan atıyor. bu sorunları nasıl çözebilirim

reaurora

reaurora

Üye
s3 yeni bir cihaz işlemci ve grafik kartları nedir bilmiyorum. yalnız bildiğim tek şey bu oyunlar s3 için optimize olmamış olabilir.

alonsof1

alonsof1

Üye
m-eri ; Öncelikle oyunun sd dosyası grafik işlemcinizle uyumlumu onu kontrol edin.Eğer uyumluysa farklı APK leri deneyebilirsiniz.[h=1]Samsung I9300 Galaxy S III modeli Mali-400MP grafik yonyaga sahip.MALİ uyumlu dosyaları indirerek oyunu denemenizi öneririm.Kolay gelsin...[/h]

m-eri

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 de mali 400 dio onun uygulamaları s3 e olur o zaman

olovet

Üye
arkadaşlar galaxy S3 e the settlers ı yükledim ama beyaz ekran sorunu var. onu nasıl düzeltebilirim?? ve de Fishing Kings uygumalasını maxicepten indirip kurdum dosyalarıda indirdim ama oyunu başlattığımda beni oyundan atıyor. bu sorunları nasıl çözebilirim

Arkadasım selam. Bende s3 oyunlarıyla ilgili bir konu açmıştım ama konu 4s vs s3 savaşına dönünce bıraktım konuyu onlarla. Ben sana yardımcı olamayacam ama belki senin bir yardımın dokunur bana. Öncelikle bu dediğin balıklı oyun bendede atıyor ana menuye. Sd dosyası olupta s3 te acıp oynayabıldıgın hangi oyunlar var acaba. Ben bir turlu sd li oyunları acamıyorum. Ya yarım ekran acılıyor yada hıc acılmıyor. Varsa bikaç tanesini buraya yazabilirmisin. Bide onları deneyeyim. Teli yeni aldım eger onlarda yüklenmezse gidip geri verecem. 3 ay garantisi var zaten sadece. Ya bende sorun var ya telde anlayamadım gitti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt