S3 saat geri kalıyor..!!

Sponsorlu Bağlantılar

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
S3 saat geri kalıyor..!!
Arkadaşlar telefonumum saati geri kaliyor napmam lazim? Resimde gördüğünüz gibi üstteki saat normal ancak widget geri.

Sniper0200

Sniper0200

Üye
Bunu da ilk defa görüyorum :D kaldırıp tekrar kurmayı falan denedin mi? Ayarlardan dene demekten başka diyebiliciğim yok

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Samsungun orjinal widgeti. Ayrica telefonu sifirladim gene ayni gercekten cok sinir edici bir durum ya. Şu anda saat 23:23 ama orda 21:45 yaziyor.

Sniper0200

Sniper0200

Üye
Samsungun orjinal widgeti. Ayrica telefonu sifirladim gene ayni gercekten cok sinir edici bir durum ya. Şu anda saat 23:23 ama orda 21:45 yaziyor.

Dünya saati ayarlarına göre değil mi bölgeye göre ayarlaması lazım aslında ilginç.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Saat ayarı otomatikte değilse olabilir...

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Otomatikte şu anda. Hepsini denedim o atarların gene olmadı. Üst cubuktaki saat doğru ama samsungun orjinal widgetleri yanlış gösteriyor. Bide kaydirma kilit ekranindakide geri kaliyor.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Belkide başka saat dilimini kullanıyorsundur. ?

mtngln

mtngln

Üye
Arkadaşım bende de olmuştu ben bunu nasıl çözeceğimi baya araştırmıştım sorun ayarlar/çalışan uygulamalardan widgeti kapatman veya bunu task killer programının kapatmasıdır ;-)

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Ona benzer bir uygulama vardı , sildim yine düzelmedi napmam lazım. S3 de böyle bir sorun olabolirmi ya

asilord007

asilord007

Üye
apk kapatma ve bellek duzenliyici tarzindaki programi kullaniyorsaniz oluyor kapattığı uzantilar icinde saatin widget da var ondan oluyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt