s3 root

Sponsorlu Bağlantılar

qerrard

Üye
    Konu Sahibi
s3 root
Arkadaşlar benim bi sorum olacak sizlere. Galaxy s3 android 4.3 kullanıyorum. Ben wifikill programını kullanmak için root yapayım diyorum. ama sadece wifi kill kullanıcam başka bi işim olmayacak root ile. telefona herhangi bi zararı olur mu rootun yani telefonda olan uygulamalara bi zararı olur mu ? ilerleyen dönemlerde bi sıkıntı çıkar mı ?

Teşekkürler

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Root'un doğru kullanıldığı sürece telefona bir zararı yoktur.Uygulamalara da zararı olmaz.Ama dediğim gibi doğru kullanıldığı sürece geçerli bu zararsız durum.Eğer bilmediğiniz birşeyi yapmaya kalkarsanız ve başarısız olursanız sonucu kötü olabilir.Tavsiyem iyice araştırıp root hakkında bilgi sahibi olmanız ve bu işe öyle girişmenizdir.

• Beğen
Tepkiler: qerrard

qerrard

Üye
    Konu Sahibi
sadece wifikill kullanıcam başka bişey yapmıcam herhalde bi sıkıntı çıkmaz :) bana yardımcı olabilirmisin nerden indirebilirim root dosyasını?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Dediğim gibi uygulamalara bir zarar vermez kendiliğinden ama bilmediğiniz bir uygulama sizden izin isterse vermemenizi öneririm.En azından nasıl yapıldığını öğrenene kadar.Root dosyası ekte.Bunu odin yardımıyla pc'den flashlayacaksınız.

Ekli dosyalar

• Beğen

qerrard

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yardımlarınız için.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Rica ederim kurulum sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız sorabilirsiniz.Keyifli forumlar :)

• Beğen

qerrard

Üye
    Konu Sahibi
peki root yaptıktan sonra telefonda bi yavaşlama olabilir mi ?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hayır o yavaşlamanın root'la bir ilgisi yoktur.Root dediğimiz olay bir nevi kilit.Yani sadece telefona ek izinler veriyorsunuz.Kilitleri kaldırıyorsunuz.Bırakın yavaşlamayı hızlandırabilirsiniz bile telefonu.

• Beğen

qerrard

Üye
    Konu Sahibi
şuan işlemi tamamladım sanırım. odinde pass yazıyor ama olmuş mu ?

bir de bu wifi kill de izin istiyor ama kullanmak için izin vermem gerekiyor dimi artık :)

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Evet işlem tamamlanmış.İzin isteyecektir evet siz verin izni.Eğer sıkıntı yoksa root işlemi de başarılı geçmiş demektir. :)

• Beğen

qerrard

Üye
    Konu Sahibi
peki wifikill kullandıysanız interneti kesmek için kill mi demem gerekiyor?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
peki wifikill kullandıysanız interneti kesmek için kill mi demem gerekiyor?
O programı hiç kullanmadım ama yanlış bilmiyorsam;ağa bağlanmasını istemediğiniz kişileri seçip kill seçeneğine basarsanız ağa erişimini engellemiş olursunuz.

qerrard

Üye
    Konu Sahibi
Tamam tekrardan teşekkür ederim.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Rica ederim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt