S3 Rom

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
S3 Rom
selam arkadaşlar bi yakın arkadşaımın s3'ü var rom yüklicez ben galaxy w ye cok rahat yüklüyorum fakat s3'de bi fark var mı aynı mı ?
mesela root yapıp mı yüklemem lazım cmw felan gerekli mi * yardımcı olabilicek var mı .
odin ile yükleyemiyorum cmw ekranından yüklicem ona göre.

mcnpl4

Üye
orjinal rom yukleyeceksen odin diger romlar (cyanogenmod, paranoid android, aokp, kisisellestirilmis orjinal surum) icin cwm gerekli. orjinal romu cwmden de yukleyebilirsin zip seklinde duzenlenmis orjinal halde olanlari var. kurmak istedigin surumu soylersen ben de bulmaya calisirim.

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi

cm sürümlerinden en stabil olanı hangisi ise onu kurmak istiyorum birde kurlumu için bilgi verirsen çok iyi olurrr.

mcnpl4

Üye

gecen bunu denedim cok iyi calisiyor ama sarji biraz daha fazla kullaniyo orjinale gore. galaxy w'den bi farki yok yukleme konusunda. once telefona uygun cwm bulman lazim ya da siyah kernel indir bulman daha basit olur kendi sitesi var. tar olani indirip odinden kur imei yedegi cwm root hepsini hallediyo sonrasi alisik oldugun durum sorun olursa daha ayrintili anlatirim

Türe

Üye
UltimaRom öneririm

mcnpl4

Üye
1641 masallah. ben olsam arkadasin verdigini kurarim ayni sekilde yukleniyor. ama yine de cm istersen verdigim cok iyi

Türe

Üye
1641 masallah. ben olsam arkadasin verdigini kurarim ayni sekilde yukleniyor. ama yine de cm istersen verdigim cok iyi

Alternatif uygulama , mod ve bileşenler çok fazla o yüzden. Yani bu romu tamamen kişiselleştirerek yüklüyorsun. Yüklerken bir 10 dk. mı almıştı seçenekleri geçerek yükleme ekranına gelmek.

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Odin ile değilde cmw den kurmak istiyorum odinde hiç bir telefonu pc görmüyo driverleri kurmama rağmen yani sıkıntı.

mcnpl4

Üye
cwm kurmak icin odin gerekli malesef. uzun bi islem degil odin ve cmw dosyasini hafiza kartina at baska bilgisayar bulabilirsen denersin

En kötü ihtimal framaroot ile rootla sonra rom managerdan cwm yükle.