S3 ram durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
S3 ram durumu
Arka planda calisan bi uygulama oyun yok (yöneticide görunmuyor en azindan)
Facebook .tapatalk. gmail. hotmail (3hesap) .
Samsung hesabi .tango. viber .facebook massanger online durumda yani programi kaparken hesaplari kapatmiyorum. bu kadar ram kullanimi normali sizce

Türe

Üye
Uygulama çok ise normaldir çünkü uygulamalar daha hızlı açılmak için önbelleğe kaydediliyo ki o da ram'den yiyor

Konu Sahibi
23 adet uygulama yuklu istersen listesini yaziyim neler var

Türe

Üye
yok listeye gerek yok dediğim gibi , hızda problemin yoksa ram azlığı bir tek oyunlarda ve nette sıkıntı olur

yani sonuçta fazla birşey yüklemeyecen

Konu Sahibi
O halde devamli kullanmadigim programlari kaldirrim zaten hepsinin backup lari mevcut hafiza kartinda.nadir kulla digim programlari kullanacamda kurarim o zaman olur herhalde

Bende çok uygulama yüklü, %50 ram. Trustgo security içinden sonlandır

Konu Sahibi
Bu sabah kalktigimda guncelleme dosyalariniz basariyli indirildi simdi guncellemek istiyormusunuz dediginde JB geldi sandim ama deilmis 77mb lik bir guncelleme yukleyenler be fark görduler yazabilirlermi.benim farkettigim bildirim penceresini indirdiginde ekran isigi ayarlamak icin kisa yol baska yok

enaa_881

Üye
kardes s3 leri bilmiyom ama bende s2 bar ben daha o degeri bicok program acikken bile gormedim bende de yaklasik 30 farkli program ve oyun var ama max 550 olmustur (bi kac program yada oyun acikken) telefon normal zamanlarda 400 un ustune bile cikmiyo oda telefonu 3-4gun kapatmayinca telefonu acip kapatinca 200lere dusuyo

Konu Sahibi
Bazi uygulamalari sildim nadiren kullaniuordum zaten gerek duyunca backup dan yukluyorum böylesi daha dogru su anda normal sanirim %50 lrrde seyrediyor

onu hallederler ilerde ics den kaynaklanan bir durumdur heralde ama nette ve oyunlarda sıkıntı çıkrtmıyorsa ram yuksek olsun salla

Konu Sahibi
Oyun pek oynamam ama nette gayet hizli vr akici.tapatalk kullanirim maxicep e girmek icin daha cok.

klongs

Üye
o zaman takma kafana

Konu Sahibi
O zaman öyle yapim ben eywallah

yani kasma durumu fln yoksa takma boş ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...