s3 paranoidandroid kullananlar..

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
s3 paranoidandroid kullananlar..
tus kilidi acilirken gecikme var mi? kilitledikten sonra telefon uyku moduna geciyo ve acilmasi iki uc saniye suruyo sadece muzikcalar veya radyo acikken hemen aciliyor. siyah kernel ile dual boot olarak kullaniyorum orjinal romda da biraz gecikme olustu acaba onunla bi ilgisi olabilir mi? baska guvenilir kernel de bilmiyorum acikcasi ilgilenirseniz sevinirim

PremiumWork

PremiumWork

Üye
En son ne yaptın telefona?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
paranoidandroid romu var sadece uygulama yukledim ve durum ve gezinme cubugu renk ayarlarini yaptim. baska romlar denedim uygulama da kurmadim ama onlarda da ayni oluyor siyah kernel mi yoksa cm romunun bi hatasi mi onu merak ettim. softlocker kullaniyorum simdilik ama sarj sikintisi yasamak istemiyorum bi cozum bulmam lazim

TheMadness

TheMadness

Üye
paranoidandroid romu var sadece uygulama yukledim ve durum ve gezinme cubugu renk ayarlarini yaptim. baska romlar denedim uygulama da kurmadim ama onlarda da ayni oluyor siyah kernel mi yoksa cm romunun bi hatasi mi onu merak ettim. softlocker kullaniyorum simdilik ama sarj sikintisi yasamak istemiyorum bi cozum bulmam lazim

PA CM tabanlı değil ki

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
aosp pardon ama renkleri degistirince guzel oldugu icin kullaniyorum saf gorunumlu android kullanmak istemiyorum

- - - Eklendi - - -

iyi bi kernel paylasabilirseniz sevinirim. orjinal kerneli biraz daha hizli aciyor iyi bi kernel dayanilabilir hale getirir heralde

yakupb03

yakupb03

Üye
slm rom kur cm dql ama aoks tbnli ve de performansı iyi

- - - Eklendi - - -

aosp pardon :-)

TheMadness

TheMadness

Üye
aosp pardon ama renkleri degistirince guzel oldugu icin kullaniyorum saf gorunumlu android kullanmak istemiyorum

- - - Eklendi - - -

iyi bi kernel paylasabilirseniz sevinirim. orjinal kerneli biraz daha hizli aciyor iyi bi kernel dayanilabilir hale getirir heralde

Yank555 veya siyah kullan.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
yank555 bulamiyorum malesef.siyah kullaniyodum gecikme ondan kaynakli

- - - Eklendi - - -

tamamdir yukledim

furkey

Üye
aosp tarzı istiyorsan cm tabanlı carbon romu var. Linaro optimizasyonlu bir kernel kullanıyor ve bence gayet de başarılı :)

TheMadness

TheMadness

Üye
aosp tarzı istiyorsan cm tabanlı carbon romu var. Linaro optimizasyonlu bir kernel kullanıyor ve bence gayet de başarılı :)

Carbon CM tabanlı değil AOSP tabanlı. CM'nin bazı özelliklerini eklemişler. Ama ben normal CM'yi hiç bir roma değişmem :D

badmus

badmus

Üye
Siyah Kernel'deyken STweaks uygulamasina gir. Yukaridaki sekmelerden "Screen" sekmesini bul. Screen sekmesinde en altta "FB EARLYSUSPEND DELAY" çubugunu 0 (sıfır) yap. Sorunun duzelir :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
    Konu Sahibi
Siyah Kernel'deyken STweaks uygulamasina gir. Yukaridaki sekmelerden "Screen" sekmesini bul. Screen sekmesinde en altta "FB EARLYSUSPEND DELAY" çubugunu 0 (sıfır) yap. Sorunun duzelir :oke:

o kadar baktim ama hic dikkatimi cekmemisti bi daha denicem tesekkurler

- - - Eklendi - - -

bi ara onu da kullanmistim ama paranoid seceneklerinde durum cubugu ve gezinti cubugunu ayarlama hosuma gitti uygulamaya gore renk degistiriyo hos duruyo

- - - Eklendi - - -

suan icin iyi gidiyo. daha onceden denedim aslinda burda gorunce farkli geldi aciklamasinda ekran kapandiginda yaziyodu heralde kapanis animasyonu bu ise yaramaz diye oylesime denedim faydasi yoktu ama telefonu kapatip acinca devreye giriyo olabilir bi sure kullanicam bakalim nolcak.

dunku serilik gitti gecikme kaldigi yerden devam ama iyi yanindan bakarsak eskisi kadar uzun degil. soft locker uygulamasi var ama mubarek ekrandan fazla bil harciyo pil gostergesine gore. sarji gectim islem yaparken kapanicak o zaman daha da sinir olucam bu samsung niye boyle yapti anlamiyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt