s3 odin root sorunu acillll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m-eri

Üye
    Konu Sahibi
s3 odin root sorunu acillll
shiftdelete deki root anlatımının aynısını yaptım ama odin Get PIT for mapping de kaldı ilerlemiyo ne yapmam lazım? telefonu çıkarsam açılırmı yoksa beklemem mi gerekiyo

<ID:0/024> Added!!
<ID:0/024> Removed!!
<ID:0/025> Added!!
<ID:0/025> Odin v.3 engine (ID:25)..
<ID:0/025> File analysis..
<ID:0/025> SetupConnection..
<ID:0/025> Initialzation..
<ID:0/025> Get PIT for mapping..

ersinbakar

ersinbakar

Üye

şu linki denermisin ben nexusta bunun gibi bir program kullanarak yaptım herşey klavyedeki rakamlarla ibaret kolaygelsin

m-eri

Üye
    Konu Sahibi
benim amacım aslında root değil. ben taşınabilen applerii sd karta taşımak istiyorum ama olmuyo.bi app yükledim o kendi yüklediğim applere bu uygulama taşınabilir dio o yazıya bastığımda ise move to sd gibi bir yazı yok. bende belki olur die root yapmaya karar verdim ama bu sd ye manuel olarak taşıya biliyosak o çok iyi olur böyle bi şey var mı?

Suyaka

Suyaka

Üye
S3'te uygulama taşıma diye bir kavram yok. Yalnızca Hafıza kartını bölümlere ayırıp, bir bölümünü telefon hafızasıymış gibi göstererek uygulamaların oraya kurulmasını sağlayabilirsin. Bunun için root şart. Link2SD uygulaması aracılığı ile yapılabiliyor.

İlgili konu: BURADA

ogedayokan

ogedayokan

Üye
shiftdelete deki root anlatımının aynısını yaptım ama odin Get PIT for mapping de kaldı ilerlemiyo ne yapmam lazım? telefonu çıkarsam açılırmı yoksa beklemem mi gerekiyo

<ID:0/024> Added!!
<ID:0/024> Removed!!
<ID:0/025> Added!!
<ID:0/025> Odin v.3 engine (ID:25)..
<ID:0/025> File analysis..
<ID:0/025> SetupConnection..
<ID:0/025> Initialzation..
<ID:0/025> Get PIT for mapping..

Bende ayni sitedeki anlatimla root layacaktim alttaki yorumlari okudum ve vazgectim Allah dan yapmamisim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt