S3 mü Sony S mi ıphone 4 yardm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
miqroexpect

miqroexpect

Üye
    Konu Sahibi
S3 mü Sony S mi ıphone 4 yardm
sa arkadaşlar tel alcm bu 3 telefndan öneriniz nedir telfn piyasasını azda olsa korusun 2 ay sonra satmak istedgm de yok fiyata gtmesin önerilerinizi bekliyorum .

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Her türlü S III.

ege099

ege099

Üye
tabikide s3 ama xperia s in fiyatı daha ucuz 1000 -1100 lira civarında kadar bulabilirsin bu senin bütçene bağlı bütcem sınırsız diyorsan her türlü s3 ama çok iyi bir cihaza ihtiyacım yok diyorsan param cebimde kalsın diyorsan xperia s

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bi kere bu liste de iPhone 4'ün hiç yeri yok çünkü diğerlerine göre eski bir cihaz.

miqroexpect

miqroexpect

Üye
    Konu Sahibi
ıphone 4 meraktn yazmıstm hangisinin fiyatı daha cabuk düşer sizce :)

Türe

Türe

Üye
Tabiki s3

___kaptan___

___kaptan___

Üye
her türlü S3 :yuru :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Karşılaştırma saçma olmuş S III Ezer geçer.

badmus

badmus

Üye
Forever "Samsung Galaxy SIII" :halay2:

aleranol

aleranol

Üye
S3 karfur da 1400 lira bence alınır.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Liste de İphone 4 yerine 4S olmalıydı :kıskıs:

+ S3 bütün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacaktır :)

miqroexpect

miqroexpect

Üye
    Konu Sahibi
peki s2 nasl olur ?

Black-killing

Black-killing

Üye
peki s2 nasl olur ?

S2 kesinlikle kötü cihaz değil fakat s3 le aralarında gerek donanım gerek ekran boyutu olarak fark var.Yani s3 alırsan geleceğe yönelik bi tercih olur diye düşünüyorum.Bunun için S3 daha ön planda.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca s2 çift çekirdek fakat s3 4 çekirdek.Bazı arkadaşlar 4 çekirdeği gereksiz görebilir fakat ben android için gerekli diye düşünüyorum çünkü android in yeni gelecek sürümleri için s3 e 4 çekirdek koydular diye düşünüyorum.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

S2 kesinlikle kötü cihaz değil fakat s3 le aralarında gerek donanım gerek ekran boyutu olarak fark var.Yani s3 alırsan geleceğe yönelik bi tercih olur diye düşünüyorum.Bunun için S3 daha ön planda.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca s2 çift çekirdek fakat s3 4 çekirdek.Bazı arkadaşlar 4 çekirdeği gereksiz görebilir fakat ben android için gerekli diye düşünüyorum çünkü android in yeni gelecek sürümleri için s3 e 4 çekirdek koydular diye düşünüyorum.

güzel bir tespit olmuş :tşk:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bu Kacinci S3 Karsilastirilmasi Oldu Bilmiyorum .. =]

Ama Ben IPhone 4S Derim ..

miqroexpect

miqroexpect

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

bilginiz için teşekkürler

Black-killing

Black-killing

Üye
Rica ederim

miqroexpect

miqroexpect

Üye
    Konu Sahibi
++++++++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt