S3 mü Note 2 mi

Konu Sahibi
S3 mü Note 2 mi
arkadaşlar ben 1 ay sonra s3 alacağım ancak note 2 nin rami ve işlemcisi aklımı çeldi internetten baktım aralarında 200 lira gibi bir fark var ama çok büyük görünüyor. Sizce 200 lira daha koyup note2 mi almalıyım yoksa s3 mü ?

Neagf

Üye
Kesinlikle note 2

Note2 yi her turlu pantolunumun ceplerine sigdiriyorum kot keten vs.

Ve tabiki note2

restmod

Üye
Git bi teknoloji markete incele boyutu aklina yatarsa kesinlikle note 2 al.

Eğer boyutunun önemi yoksa note 2, 200 daha koyup ikisinin ortasını ve daha iyisini bulabilirsin s4 gibi Ya da hepsi büyükse s4 mini düşünebilirsin. Tek elle çok rahat ve ele oturuyor ve o kadar dandik durmuyor hoş olmuş.

Konu Sahibi
Git bi teknoloji markete incele boyutu aklina yatarsa kesinlikle note 2 al.
aynen öyle yapacağım

- - - Eklendi - - -

o kadar param yok

- - - Eklendi - - -

Note2 yi her turlu pantolunumun ceplerine sigdiriyorum kot keten vs.

Ve tabiki note2
tamam cebe sığıyorsa sorun yok

Berk E.

Üye
Cebe sığıyor hiç bi sıkıntı yaşamıyorum ben

Resimde büyük dediysen canlısını hiç görme bende s3 ve note 2 arasında kaldım s3'ün rami yüzünden pek istemiyordum baktım note 2 çokta büyük değil aslında olabilir dedim timde baktım yan yanalar s3'ün babası gibi duruyor

Neagf

Üye
S3 ile note 2 arasinda baya performans farki var ram kaynakli bence boyutu sorun olmaz eger olursa biraz daha bekle s4 al ikisinin ortasi ve performans olarak daha ustun

merak ettiğim bişey var, bende note 2 almayı düşünüyorum, ama kullananlar daha iyi bilirler, telefonun 'note' serisi olmasının özelliği ne, mesela kalemi var, başka sadece 'note' serisine özel şeyler var mı. yani s4 e bakacak olursak tamam performans yönünden üstün ama bi de note serisi olarak bakıyorum ben. görüşleriniz nelerdir ?

furkey

Üye

kalemle gelen yazılımsal şeyler var başka bişey yok.

Arkadaşın sorusuna gelicek olursak ben note 2 alırdım. Ama cep olayı gerçekten sıkıntı çok büyük telefon...

romaryu

Üye
Note serileri genellikle s serilerinin hataları giderilerek daha stable seri olarak çıkarılır örnek s2 note s3 note2 tamamlar s4 hataları ise note3 ile kapatılır daha stable olur artı bi SPen diyip geçmemek lazım