s3 mu lumia920 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
immortallord

immortallord

Üye
S3 havada karada çakar lumia ya

pckobat_78

Üye
Lumia kesinlikle 1 şansı hakediyor. Bunun yanında malzeme kalitesi hiçte sandıgınız kadar kötü değil nette bir çok videosu var. Kalitesini gösteriyor. Bunun yanında donanımsal olarak kağıt üstünde s3den zayıf gözükebilir ama bunu işletim sisteminin stabilligiyle kapatabilir. Bence bunu belirlemek için iki telefonuda uzun süra kullanmış olmak lazım...

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar cogu kisi burda s3 diyor ama baska yerde s3 un sesi cikmiyo haberiniz olsun kapisan
lumia920-iphone5
s3 onlara yaklasamiyor..

terbiyesizim

Üye
1. Lumia 920 den beklenen gelmedi. Kamera dediler abarttılar ama bekleneni vermedi
2. Malzeme kalitesi o kadar abartılacak kadar değil bence
3. Wp market şu an için sıfır. Uygulamalar kullanım yönünden çok kötü ve bazı programlar sorun çıkarabiliyor.

Uzun lafın kısası Lumia 920 ve wp8 tam anlamıyla RİSK. Çok yeni bir sistem. Eğer bunu göz önünde bulunduruyorsan alabilirsin.

Bellatricc

Bellatricc

Üye
S3 Kullanıcısiyim çok memnunum. Onun için. S3 havada karada her yerde :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
lumia 920yi kullanmayan herkes atmış durmuş.
hadi onu geçtim yahu kurun bi wp8 emulatörü windows8 im yok derseniz 7.5sdk sı var deneyin allah aşkına 256mb ram ayırıp 800mhz işlemci ayıran sdk bile ne kadar hızlı.
android sdk ya bakın birde.
3.60ghz lik işlemciyi kullanıp gpu(1.5gb) kullanıp 2gb ram ayırdığı halde yine yavaş.

konuya gelirsek eğer yeni çıkan uygulamaları denerim,wpde olmayan oyunları oynarım dersen s3
ama hız stabillik ve yenilik istiyorum uygulamalar önemli değil andry birds fruit ninja vs. bana yeter dersen lumia920.
ama emin ol ki bu yılın mar nisan aylarında androiddeki çoğu oyun wp8ede çıkacaktır.

s.ileli

s.ileli

Üye
Stabil android rom cakarsin olur biter wp8 yeni ve bence o kadar iyi degil wp9 ciktiginda free guncrlleyebilecek misin ben s3u aldigimda 4.0 di ice cream simdi 4.1 jelly bean suan piyasanin yuzde 70 android bu sese kulak ver derim

barçalımessi

Üye
nokiadan uzak duuur.nokia bitti.lumia nın yüzüne bakan yok satılmıyor.

Türe

Türe

Üye
Tabiki S3.

fk555897

fk555897

Üye
Bence S3 al. Ama iPhone telefonlara da bak. Telefonlar çok güzel. Ben iPhone 5 kullanıyorum. Evde 3GS var. O telefon bile uzun ömürlü kullanmak için güzel. Yani uzun ömürlü birşey istiyorsan iPhone 4S al. Ben geçen ay a kadar 4S kullanıyordum.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
s 3

ibrahimoh

Üye
kesinlikle s3.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt