Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S3 Mobil ağ sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacitiki321
Üye
Konu Sahibi
S3 Mobil ağ sorunu
Ya Kendime S3 aldım ..Memnunumda ama mobil ağlar kapalı .
Ve kendime face paketi yapacam .ama açarsam direk TL leri yiyo ..
nağapmam lazım..hem faceye gircem hemde TL yemicek kendi kendine ?
face paketin varsa zaten tl yemez paket bittigi zamanda sana mesaj gonderirler kullanmadigin zaman ustteki bildirim cubugundan mobil veriyi kapatabilirsiniz
hacitiki321
Üye
Konu Sahibi
Hayır face paketi TL yiyor demiyorum..Telefon kendi kendine TL yiyor kardeşim..Face paketi yapacam ben ..Mobil veriyide açmak zorundayım heralde yapmak için..açacam ve TL yicek.
Hayır face paketi TL yiyor demiyorum..Telefon kendi kendine TL yiyor kardeşim..Face paketi yapacam ben ..Mobil veriyide açmak zorundayım heralde yapmak için..açacam ve TL yicek.
birçok nedeni olabilir android telefonlar böyle malesef mobil veriyi açar açmaz yapmak istediğim işten çok diğer uygulamalar yiyyor (HORT)
tomm
Üye
Bence arka plan da çalışan uygulamalar yüzünden gereksiz bir şekilde para kaybediosun. Bazı uygulamalar ramden temizlensede arkaplan da çalışmaya devam edio grenify gibi uygulamalarla uyutabilirsin tabi bunun için teli hacklemen gerekio.