FeLonieS Üye Samet.25' Alıntı: sagol kardes denedim bi fark yok rootlu romuma geri dondum 4.2.2 gelene kadar guncellemeye degmez gibi Genişletmek için tıkla ... Hocam rom yedeklemeyi biliyor musunuz cwmden falan komple romu yedekliyorlar hani. Öyle mi geri döndünüz?
Samet.25' Alıntı: sagol kardes denedim bi fark yok rootlu romuma geri dondum 4.2.2 gelene kadar guncellemeye degmez gibi Genişletmek için tıkla ... Hocam rom yedeklemeyi biliyor musunuz cwmden falan komple romu yedekliyorlar hani. Öyle mi geri döndünüz?
FeLonieS Üye oznkrts' Alıntı: Ben titanium backupdan oluşturdugum kurtarma dosyası ile döndüm Genişletmek için tıkla ... Nasıl oluyor özelden tarif edebilir misin?
oznkrts' Alıntı: Ben titanium backupdan oluşturdugum kurtarma dosyası ile döndüm Genişletmek için tıkla ... Nasıl oluyor özelden tarif edebilir misin?
Samet.25 FeLonieS' Alıntı: Hocam rom yedeklemeyi biliyor musunuz cwmden falan komple romu yedekliyorlar hani. Öyle mi geri döndünüz? Genişletmek için tıkla ... evet yedek ile dondum recovery moddan yedek aldim recovery moda gir backup restoreden backup u sec alir o yuklerken restoreye tikla yedek dosyasini sec
FeLonieS' Alıntı: Hocam rom yedeklemeyi biliyor musunuz cwmden falan komple romu yedekliyorlar hani. Öyle mi geri döndünüz? Genişletmek için tıkla ... evet yedek ile dondum recovery moddan yedek aldim recovery moda gir backup restoreden backup u sec alir o yuklerken restoreye tikla yedek dosyasini sec
FeLonieS Üye Samet.25' Alıntı: evet yedek ile dondum recovery moddan yedek aldim recovery moda gir backup restoreden backup u sec alir o yuklerken restoreye tikla yedek dosyasini sec Genişletmek için tıkla ... Komple ne var ne yok uygulama falan yedekliyor di mi?
Samet.25' Alıntı: evet yedek ile dondum recovery moddan yedek aldim recovery moda gir backup restoreden backup u sec alir o yuklerken restoreye tikla yedek dosyasini sec Genişletmek için tıkla ... Komple ne var ne yok uygulama falan yedekliyor di mi?
Samet.25 FeLonieS' Alıntı: Komple ne var ne yok uygulama falan yedekliyor di mi? Genişletmek için tıkla ... aynen herseyi
FeLonieS' Alıntı: Komple ne var ne yok uygulama falan yedekliyor di mi? Genişletmek için tıkla ... aynen herseyi
sahello Üye Arkadaşlar ben bu gün telefondan güncelleme indirdim tümünü kur diyeceğime kur dedim kurdu birşeyler ama sürümde aynı değişiklikte yok
Arkadaşlar ben bu gün telefondan güncelleme indirdim tümünü kur diyeceğime kur dedim kurdu birşeyler ama sürümde aynı değişiklikte yok