s3 mini ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini ???
daha öncede birçok android samsung kullandım ace wonder vs fakat bu s3 te çözemediğim iki şey var

birinci gelen mesajı açıp okuyorum ama ekranda rehber telefon vs olan sırada mesaj kutusunda mesaj var gibi 1-2 gitmiyor görev yöneticisinden ram i sıfırlayınca gidiyor bi problem mi var acaba?

bir diğeri mesaj yazarken 3*4 tuşlarla t9 sözlük kullanarak yazıyorum ama yeni kelime ekleyemiyorum normal s3 e baktım ondada göremedim???
bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Aynen bende göremedim t 9 u bile kapatamadım

nsren

nsren

Üye
arkadaşlar SwiftKey kullanın. Sorun ortadan kalkar. Birinci problem bende yok. Belki launcher ile ilgili olabilir. Apex launcher kullanıyorum bende öyle bir sorun olmuyor. :-)

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bende göremedim t 9 u bile kapatamadım

Ayarlardan öngörücü yazıyı kapatırsan kapanıyor ama yeni kelime eklemeyi bulamadım

- - - Eklendi - - -

Swiftkey e alışkın değilim kullanmak zaman alabilir bugüne kadar extra launcer kullanmaya ihtiyaç duymamıştım

nsren

nsren

Üye
Ayarlardan öngörücü yazıyı kapatırsan kapanıyor ama yeni kelime eklemeyi bulamadım

- - - Eklendi - - -

Swiftkey e alışkın değilim kullanmak zaman alabilir bugüne kadar extra launcer kullanmaya ihtiyaç duymamıştım

Tabi tercih senin. Ama SwiftKey in kelime tahmini olsun yazması olsun gerçekten çok iyi. :-)

• Beğen
Tepkiler: ekinoks_26
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Şimdi bunları olurken dikkat ettim öngörücü seçeneği üzerine basılı tutunca menü açılıyor kelime ekleme de içinde

uzunsalih

Üye
Şimdi bunları olurken dikkat ettim öngörücü seçeneği üzerine basılı tutunca menü açılıyor kelime ekleme de içinde

evet günlerdir arıyorum öngörücü seceneğine basılı tutunca yeni bi pencere acılıyor orda ekleye biliyorum.. sağolun

giyotin67

giyotin67

Üye
Ben bulamadm hala ya.ongorucu yazisna tikliyorum secenek ler ckiyor ama eklmd secenegi yok

giyotin67

giyotin67

Üye
tiklama!basili tut!!

nOOk arakdasım msj lara giriyorum samsung klavye ayarlarına giriyoum sonra.karşıma dikey klavye tipleri ve onun altında giriş dilleri ve öngörücü yazı var öngörücü yazı sına uzun basılı tutuyorum zaten ! basılı tutunca karşıma kişiselleştirilmiş veriler facebooktan ögren gmailden ögren falan filan çıkyor.siz hangi hangi öngörücü yazısından bahsediyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt