Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S3 Mini / Xperia Arc S | Hangisini almalıyım?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda588
Üye
Konu Sahibi
S3 Mini / Xperia Arc S | Hangisini almalıyım?
Merhaba arkadaşlar. Yaptığım elemeler sonucunda bu iki telefon arasında kaldım.
Sizce performans, oyun, internet hızı bakımından hangisi daha iyi?
Hangisinin işlemcisi daha iyi?
Şimdiden teşekkürler.
awdil
Üye
s3 mini seni fazlasıyla memnun eder kardeşim.oyun ve internet performansı gayet iyi.arkaşa aldık,gayette stabil bir cihaz...
boyabatlı
Üye
Sorun yok s3 mini
arda588
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar bende S3 mini üzerinde yoğunlaştım fakat forumlarda şimdi okuduklarıma göre pixel gözükme olayı falan varmış. Doğru mu?
system33tr
Üye
Evet denilen kesinlikle doğru, İlla git Arc s al demiyorum ama s3 miniyi alma
bu yalan shiftdele denilen sitenin uydurmasi.bu telefonda piksel sorunu yoktur demekten dilimde tuy bitti.sirf bu konu icin donanimhaber forumun da s3 mini kullanicilari konu acmisti.yani piksel miksel sorunu yok kardesim.icin rahat olsun.
arda588
Üye
Konu Sahibi
Eyvallah bir problem çıkmazsa bu hafta içinde alacağım. İnşallah bir problem çıkmaz
skywalker06
Üye
S3 mini al piksel sorunu falan yok telefonu inceledim mağazada gayet güzel ekranı var bakma sen forumlarda yazılana git incele göreceksin sorun olmadığını
MaxiFan
Üye
S3 Mini 233 PPİ & S3 306PPİ Piksel Olarak Aralarında Fark Yok!!
Telefonu Dün Aldım Çok Dikkatli Bakınca Aklıma İphone 4 ün Ekranı Geldi O Zaman İphone 4ünde Pikselleri Rahatça SAYILABİLİYO die düşünülebilinir Amacım Çokta Kıyaslamak Değil Ama Bence Sıkıntı Yok
karayel90
Üye
Samsung Galaxy S3 Mini_____VS______ Xperia Arc S
arda588
Üye
Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar 1 hafta içinde alacağım SIII Mini Metallic Blue..
Samet.25
Xperia
MaxiFan
Üye
Hayırlı Olsun Şimdiden
skywalker06
Üye
Hayırlı olsun şimdiden doğru seçimi yapmışsın s 3 mini çok güzel bir telefon
rodinatr
Üye
s3 u rahatlikla alabilirsin.. Herseyiyle mukemmel bi telefon.. 2 hafta oluyo alali hic bi sıkıtısını gormedim dostumm..