Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaS3 mini uygulama taşıma ?
Sponsorlu Bağlantılar
theeternal
Üye
Konu Sahibi
S3 mini uygulama taşıma ?
S3 Mini kullanıyorum yükledigim bütün oyunlar telefon hafızasına gıdıyor hafıza kartına nasıl taşıyacağım
Root yaparsan telefonunda çeşitli sorunlar çıkabilir.
Mesela Samsung Galaxy Wonderda Cwm ile Flashladıgın Root Telefonda Sıkıntı Çıkarıyordu.
Yinede sana kalmış
theeternal
Üye
Konu Sahibi
root tan tekrar orjinal sürüme geçebiliyoruzmu
muslumcu46
Üye
geçebilirsinde root çok mecbur kalmazsan yapma derim
bilemiyorum telefonda kendiliğinden kapanma şarj az gitme bir çok şey oluyor şimdi yanlış bilgi vermeyeyim kardeşcan sana tavsiyem çok mecbur kalmadıkça telefona herhangi bir müdahalede bulunma
Nextman
Emekli Yönetici
Telefonda root işlemi düzgün ve doğru dosya ile yapıldığında yüklediğiniz uygulamaları bilinçli yükledikten sonra kesinlikle hiçbir sıkıntı yaratmaz.Yanlış ve dayanağı olmayan mesajlarda bulunmayınız.
AHKE
Üye
ben rootladım güncelleme alamıyorum.guncellemeyi denetle dedigimde cihazınız modifiye edildi guncellemeler mevcut degil diyor
badb0y06
Üye
gl to sd isimli programla yapıyorsun ama root lazım, eğer çok oyun oynamıyorsan bitirdikten sonra sil öbürünü oyna
benim yüklediğim rom sanırım rootlu çözemedim bir türlü tablet rootlumu
bilal72
Üye
Bende s3 mini kullanıyorum ve gl to sd uygulaması ile tüm oyunları sd karta taşıyorum. Tabi telefon rootlu. S3 mini toolkit diye program var onunla root yaptım. Ayrıca adaway programı ile de tüm reklamları engelliyorum. Rootsuz tel telefon değil bana göre