s3 mini titreşim sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

murat2045

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini titreşim sorunu
arkadaşlar s3 mini kullanıyorum ama ilk zamanlarda telefonun orta tusuna uzun süre basılı tuttuğumda son uygulamalar sayfasına girerken titreşim oluyordu fakat şimdi titreşim olmuyor çözümü nedir acaba bunun?

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Bende de olmuştu o sıkıntı. Bir şekilde yapmıştım ama şuan yapmaya çalışıyorum bulamıyorum nerden yaptığımı şu işe bak.:blush: Arkadaşın telefonunu bile ben yapmıştım.

murat2045

Üye
    Konu Sahibi
bende araştırdım ama bulamıyorum ya kafayı sıyırcam artık o duruma geldim takıntı yaptım bunu :/

veli-_-802

veli-_-802

Üye
telefona hiç format atmadıysan bi format çek olay bitsin fazla kafa yorma boşuna.:oke:

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Kardes dun titreşim olayını şans eseri çözdüm. Reset atmıştım telefonuma ayarlarını yaparken birden titreşim yok oldu cok yapmaya calistim ve en sonunda buldum. Guc tasarrufu modu telefonun gereksiz titresimlerini devre dışı bırakıyor. 1 kerelik sadece yapman gereken Güç tasarrufu nu devre dışı bırakmak. Sonra yine etkinlestirebilirsin. Benimki %100 lük oranla böyle çözüldü. Saygılar. .

murat2045

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim mesajı görmem biraz geç oldu kusura bakmayasın dediğini uyguladım fakat olmadı yine tüm forum sitelerine yazdım fakat cvp alamadım format atmak istemiyorum telefona sırf bu yüzden aşırı takıntı yaptım şuna ya. Saygılar

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Olay formatta degil guc tasarrufunda.

Üst Alt