TuRKGuCu
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardesim model yukseltmek istiyorum diyosun uste ucret vermek istersen s4 ile takasa girebilirim cihazim pasaport kayitli 1 ayliktir dusunursen pm atabilirsin
Bu güne kadar türkiye garantili telefondan şaşmadım bundan sonrada yurtdışı telefon almayı düşünmüyorum. teşekkür ederim teklifin için fakat malesef dediğim gibi lütfen yanlış anlama.
teşekkür ederim saol.sen bilirsin kardesim bende nedense turkiye garantili almiyorum alistim yurt disina sardim iyice sansimda var allaha sukur hicbir skinti yasamadm aldgm telefonlarda bu zamana kadar ama zevklerlw renkler tartisilmaz sana bol sanslar
yok hayır symbiana geri dönmek istemiyorum.n9 düşünürmüsün ?
onu ilk defa duyuyorum nokia symbian bide wp kullanıyor diye biliyordum.symbian değil meego
N9 Meego İşletim Sistemine Sahip Bir Telefondur Ve Açık Kaynak kodlu olmasıda cabası yani senin android ' in bendede var port olarak ve farklı portlarıda var firefox os vs. ve inanılmaz özelliklerinden biriside dual boot özelliğiyok hayır symbiana geri dönmek istemiyorum.
kardeş 500 tlyede bulursun onlara bi bak senpahalı kardeş sıfırı 650 tl
800 850 tl arası gidip geliyor kılıf hariçsıfırı kac lırakı 700 tl sanırsam
iyi fiyata almışsınız güle güle kullansın.media markt sıfır 2 yıl samsung garanti 699 tl yalan yok ben ankara optimum avmden aldım kardeşime .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?