s3 mini rom

Sponsorlu Bağlantılar

maldanmehmet

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini rom
Cwm ne arkadaşlar o olmadan bilgisayar siz rom kurabilir miyim iste bunu kurmak istiyorum

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
cwm rom ve google apps leri kuracağın, telefonun arka planındaki setup ekranıdır. o olmadan odin ile kurabilirsin ama recovery için olan dosya farklıdır odin için olan dosya farklı. s3 mini için en güzel romları adresinden bulabilirsin. cm 11 en iyisidir. tavsiye ediyorum.

maldanmehmet

Üye
    Konu Sahibi
Cwm rom manager ile yukledim c11 in bi eksigi falan yoksa link verebilir misiniz yandex olursa super olur
Bu nasil denedin mi dmod v6 android l galiba

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
Ben sadece aosp cm carbon pacman denedim. Dmodu denemedim hic. Cm en hizlisidir. Cm 11 in yandex degilde verdigim siteden indirebilirsin. Download bolumunden
Cm 11 in son surumlerinde hic bir sikinti yok. Sapasaglam rom :)

berhudar51

Üye
Cwm den cm 11 ve cm12 yi kurdum.Ancak beğendim. Seçenekler ve geri tuşları çalışmıyor. İyiki sistem yedeğini almışım. Brick olmadan cwm den restore yaparak stock roma dönüş yaptım. Tuşlar şimdi çalışıyor.

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
Benim dedigim siteden mi kurdun cm 11 i ? Novafusion dan kurduysan sikinti cikmamasi lazim. Ben 26 tane rom denedim o siteden. Hic sıkıntı cikmadi

ahmetrencber

ahmetrencber

Üye
cwm rom ve google apps leri kuracağın, telefonun arka planındaki setup ekranıdır. o olmadan odin ile kurabilirsin ama recovery için olan dosya farklıdır odin için olan dosya farklı. s3 mini için en güzel romları adresinden bulabilirsin. cm 11 en iyisidir. tavsiye ediyorum.

kolay gelsin arkadaşım yardımın lazımdı bana cm 12 stabil olana kadar bende cm 11 kullanmak istiyorum ama kimse yardımcı olmuyor. sende varsa yada link verebilirsen cm 11 için çok dua ederim novafusion sitesinden download yapamadım pc yok telefondan giriyorum devamlı :) telefonum s3 mini GT - I 8190 sürüm 4.1.2

Üst Alt