serkanp154
Üye
-
Konu Sahibi
-
yanlış bilgi verme bir de cwm kildinin açık olup olmadığını sordunmu?O zaman şöyle anlatayım. İlk önce ilk verdiğim siteden s 3 mini kısmından sıra ile. Sağ kısımda cyanogenmod yazan yerden kitkat4.4.4 yazan romun recovery yazanıni indir. Hafıza kartına at. Sonra aynı yerdeki gapps kısmındaki dosyayı indir onu da hafıza kartına at. Sonra aynı anda ses açma home tusu (ekranin altindaki ) ve açma kapama tuşuna basılı Tut recovery modu açılacak. Eğer açılmazsa telefona root attım dedin ya atmamışsin demek ki. Eğer açılırsa 5 yada 6 satırlık bir mavi ekran çıkar. Orada ses tuşları ile wipe data üzerine gel açma kapama tuşu ile onayla. Sonra yine ses tuşları ile wipe cache yazan kısım üzerinde ses açma kapama tuşuna bas. Bu işlem telefonda ne var ne yok siler. Sonra tam ismini hatırlayamadım ama üst sıradaki install ile başlayan kısımdan hafıza katındaki indirdiğin rom dosyasını bul. Orada yoksa üstten ikinci de felan hafıza kartının içeriğini görebilirsin. Tam hatırlamıyorum. Sonra o rom dosyası üzerinde açma kapama tuşu ile onay ver romu kur. Sonra işlem bitince aynı işlemi gapps dosyası içinde yap.en sonunda ise başta yaptığın wipe data wipe cache işlemini yap. Yoksa tel açılmaz. Bu kadar. Aslında 5 dakikalık bir iş ama bilmiyorsan uğraşma. Bilen birine yaptır gitsin. Sonra
krdes rom atabildinmiarkadaşlar merhaba.ben s3 minimi rootlamıştım ama şimdi rom yüklemek istiyorum.baya bir araştırma yaptım ama pek bi sonuca varamadım.s3 mini için rom önerileriniz nelerdir?birde forumda pacman rom gördüm.ama türkiye seçeneği varmı yokmu bilmiyorum.son olarakta rom yükledğimde türkçe qwerty klavye olacakmı.?
şimdiden teşekür ediyorum.
tel: GT-I8190(GALAXY S3 MİNİ) ANDROİD 4.1.2 SÜRÜMÜ ROOTLANMIŞ
odinden cwm flaşlıycaksın sonra romu ındırıp telefona atcan ses açma orta tus powerla cwm ye gırıp installdan attıgın yerden flaşlıycanYok be esaslı bi anlatım yok
Flashlamak?odinden cwm flaşlıycaksın sonra romu ındırıp telefona atcan ses açma orta tus powerla cwm ye gırıp installdan attıgın yerden flaşlıycan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?