Uygulama s3 mini rom

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
Onun da sorunları çok fazla

Samet.25

Linki varda sorunlu yeni sürümü bekliyom bende arama yapmiyo filan

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
tmm

- - - Eklendi - - -

bir sorununu daha buldum metin seçip kopyalarken kopyalamıyor kes deyince kopyalandı panoya diyor mesajlarda denedm

- - - Eklendi - - -

yine aynı şeyi yapı 1,5 gb civarnıda bişe atıyodum res attı :(

Samet.25

tmm

- - - Eklendi - - -

bir sorununu daha buldum metin seçip kopyalarken kopyalamıyor kes deyince kopyalandı panoya diyor mesajlarda denedm

- - - Eklendi - - -

Stock roma don bence daha saglikli

best1905

best1905

Üye
Cyanogenmod guncel surum cikti sorunsuz kullaniyom

Samet.25

Cyanogenmod guncel surum cikti sorunsuz kullaniyom
10.1 i mi diyosun ? onu diyosan denedim herşeyi çok güzel ama tek bi sıkıntısı var bende ekranda titreme oluyo oyunlarda feci bi kasma yapıyo çözümünü bulamadım

- - - Eklendi - - -

tmm

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bu romda sorunsuza benziyo deniyorum ben şimdi bi bak sende istersen http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2119219

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
orjinal romu nerden bulucam arkadaşlar söyleyin

- - - Eklendi - - -

gençler hemen ayrdımcı olucak biri ?

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
stock rom istiyorum ya kardes

- - - Eklendi - - -

bu stock romu kursm sorun mu bide wipe falan demiş sıkıntı olur mu

smh60

smh60

Üye
Kardeşim bu rom sorunsuz titreme falanda yok ama sen yinede istiyosan

ODİN >
GT-I8190 Türkçe 4.1.2 >

Yükleme:

Bilgisayarınıza samsung usb driverlarını kurun, ODIN'i indirip yönetici olarak çalıştırın, telefonunuzu download modda başlatıp usb ile bilgisayara bağlayın ve ROM dosyasını pda bölümüne ekleyerek starta basın. İşlem bittiğinde telefonun usb bağlantısını kesin.

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
kies destekli mi peki ?

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
Tabiki orjinal türkiye kies romu

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
yükledim modu ama ekrandaki iconları altında nedne adı yazmıyor kameranın altında kamera yazmıyor ?

- - - Eklendi - - -

yükledim modu ama ekrandaki iconları altında nedne adı yazmıyor kameranın altında kamera yazmıyor ?

- - - Eklendi - - -

kardes google aps nasıl yükleneck

- - - Eklendi - - -

Q klavyeyi degstrmyrm bde google aps yukldm yukardan asagi kayan bar ana ekranda inmyr

smh60

smh60

Üye
Konuda var gapps

smh60

smh60

Üye
Wipeleri yap

Samet.25

Kardesim cok sagol ya daha once diger versiyonu yuklemistim titreme hatasindan dolayi silmistim bunda o hata duzeltilmis hizlandirilmis antutudan telefon dolu halde 7300 aldi super hizli o 30 a yakin uygulama yuklu olmasina rahmen cok sagol allah razi olsun emrah kardes sanada bu romu tavsiye ederim cok seri nazar degmez insallah bi hata cikmaz telefon 4.2 oldu nerdeyse herseyiyle samsung guncelleme vermese bile olur .dd

• Beğen
emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
aynen bende kurdum cidden hızlıymş ama mesaj yazarken klavyeyi
qwerty den alfasayısala nasıl alıyoruz ?

- - - Eklendi - - -

ya bu lanet modun klavyesi yok mu yaa illa bi eksik bişe olucak yaa !

- - - Eklendi - - -

bugsuzmus sorunsuzmus ya sabır, 3x4 klavye yok artı mms almıyor

Samet.25

aynen bende kurdum cidden hızlıymş ama mesaj yazarken klavyeyi
qwerty den alfasayısala nasıl alıyoruz ?

- - - Eklendi - - -

ya bu lanet modun klavyesi yok mu yaa illa bi eksik bişe olucak yaa !

- - - Eklendi - - -

bugsuzmus sorunsuzmus ya sabır, 3x4 klavye yok artı mms almıyor

Klavye bi sorun ve bug sayilmaz bug dediğimiz takilmalar yavaslamalar bu romda öyle bi sorun yok klavyeye gelince marketten klavye uygulaması yukleyebilirsin bu sorunun kalkmis olur touchpal klavyesini öneririm cm romlari stabillige ve hiza önem verildiği için çoğu gereksiz şeyler kaldirilir bazi özelliklerin cikarilmasi normal

• Beğen
smh60

smh60

Üye

Kardesim cok sagol ya daha once diger versiyonu yuklemistim titreme hatasindan dolayi silmistim bunda o hata duzeltilmis hizlandirilmis antutudan telefon dolu halde 7300 aldi super hizli o 30 a yakin uygulama yuklu olmasina rahmen cok sagol allah razi olsun emrah kardes sanada bu romu tavsiye ederim cok seri nazar degmez insallah bi hata cikmaz telefon 4.2 oldu nerdeyse herseyiyle samsung guncelleme vermese bile olur .dd

:good:

Takipçi Satın Al

Üst Alt