Uygulama s3 mini rom

Sponsorlu Bağlantılar

best1905

best1905

Üye
evet orjinal ntden aldım garantili falan ,açıldı evet download mod

Tamam kardes bu kadar korkmaya gerek yok root basit islemdir md5 falan kafaya takma oyle bisey yok neyse ben yatıyorum yarin kac gibi uygun olursun 2 3 4 5

• Beğen
Tepkiler: emrh77

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
sen kaçta uygun olursan ben 12 gibi online olurum işimiz bitene kadar artık allah rahatlık versin sen uykunu al ne zaman uyanırsan artık istersen :)

best1905

best1905

Üye
sen kaçta uygun olursan ben 12 gibi online olurum işimiz bitene kadar artık allah rahatlık versin sen uykunu al ne zaman uyanırsan artık istersen :)

1 2 gibi pm atarim sana hadi iyi geceler

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
tm sanada

- - - Eklendi - - -

benim usb evde kardeşim şimdi farkettim ben arkadaşmdayım yarın en geç 3 4 gibi biter işimiz

- - - Eklendi - - -

kardeş ben eve gidiyorum şimdi 1 2 saate gelirim inş

- - - Eklendi - - -

kabloyu kaybetmişler yaaa kaybetmişleeeeeeeeeeeeer :vur kardeş eğer akşama doğru müsait olursan bana pm at o zaman yapalm ya kusura bakma cidden )=

best1905

best1905

Üye
tm sanada

- - - Eklendi - - -

benim usb evde kardeşim şimdi farkettim ben arkadaşmdayım yarın en geç 3 4 gibi biter işimiz

- - - Eklendi - - -

kardeş ben eve gidiyorum şimdi 1 2 saate gelirim inş

- - - Eklendi - - -

kabloyu kaybetmişler yaaa kaybetmişleeeeeeeeeeeeer :vur kardeş eğer akşama doğru müsait olursan bana pm at o zaman yapalm ya kusura bakma cidden )=
nerden bulacaksın kabloyu

- - - Eklendi - - -

nerden bulacaksın kabloyu
komşuya format atmaya gidicem zaten akşamüstü olabilir

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
tamam akşam üstü yapalım o zaman kablo almaya gidicem birazdan facebi gönderdim istersen ordan daha hızlı konuşurz

- - - Eklendi - - -

peki garantiye vermek istediğimde orjinal unrootlu haline nasıl dönerim

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim senin gibi yardım eden yok bu safyada emin ol

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
evt kilit

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
dmod v6 süper

Samet.25

Onu yukledim aksam sabah kalktim tel bozulmuş bugün cm10.1 yukledim ondada herşey düzgün ama kasiyo anlamadim gitti adam akilli cikana kadar stock jelly beyan devam edicem

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
bende sorun yok gerçekten 2 gündür kullanıyorum

lale63

lale63

Üye

Onu yukledim aksam sabah kalktim tel bozulmuş bugün cm10.1 yukledim ondada herşey düzgün ama kasiyo anlamadim gitti adam akilli cikana kadar stock jelly beyan devam edicem

Dmodv6 ciktigindan beri kullaniyorum tek bir sorun cikmadi

• Beğen
Tepkiler: emrh77
smh60

smh60

Üye
Dmod v6 en iyi rom şuan s3 mini için

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
evet dostum katılıyorum

- - - Eklendi - - -

bu modda tel 2 3 kere falan res attı bilen var mı ? şimdi attı demin tel usb de iken dosya kopyalarken

Samet.25

Dmod v6 en iyi rom şuan s3 mini için

Sadece görünüm değiştiği için iyi geliyor sana yoksa stock jelly bean ile o romun antutu testlerini yaptim arada 900 puanlik bi fark oluyor tüm romlarin antutu puanini jelly bean ile karsilastirdim en yüksek değerleri jelly bean aliyo bide dmod da telefona ek hic bi ozellik eklenmiyo tema değişimi gibi bisey oluyor s3 miniye ROM yukluyeceksen paradroid romunu yuklucen hem performans artiyo hemde 4.3 deki özellikler ekleniyor

Samet.25

evet dostum katılıyorum

- - - Eklendi - - -

bu modda tel 2 3 kere falan res attı bilen var mı ? şimdi attı demin tel usb de iken dosya kopyalarken

Dedim ben bu ROM sikintili bende de değişik değişik hatalar vermişti sonuçta pro kişiler yapmiyo hatalar oluyor bence stock roma don yoksa bi yere gittiğinde filan sikinti cikarir kalirsin telefonsuz

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
parandroidin linki var mı ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt