best1905
Üye
evet orjinal ntden aldım garantili falan ,açıldı evet download mod
Tamam kardes bu kadar korkmaya gerek yok root basit islemdir md5 falan kafaya takma oyle bisey yok neyse ben yatıyorum yarin kac gibi uygun olursun 2 3 4 5
evet orjinal ntden aldım garantili falan ,açıldı evet download mod
sen kaçta uygun olursan ben 12 gibi online olurum işimiz bitene kadar artık allah rahatlık versin sen uykunu al ne zaman uyanırsan artık istersen![]()
kardeş eğer akşama doğru müsait olursan bana pm at o zaman yapalm ya kusura bakma cidden )=nerden bulacaksın kabloyutm sanada
- - - Eklendi - - -
benim usb evde kardeşim şimdi farkettim ben arkadaşmdayım yarın en geç 3 4 gibi biter işimiz
- - - Eklendi - - -
kardeş ben eve gidiyorum şimdi 1 2 saate gelirim inş
- - - Eklendi - - -
kabloyu kaybetmişler yaaa kaybetmişleeeeeeeeeeeeerkardeş eğer akşama doğru müsait olursan bana pm at o zaman yapalm ya kusura bakma cidden )=
komşuya format atmaya gidicem zaten akşamüstü olabilirnerden bulacaksın kabloyu
orijinal rom yükleyerektamam akşam üstü yapalım o zaman kablo almaya gidicem birazdan facebi gönderdim istersen ordan daha hızlı konuşurz
- - - Eklendi - - -
peki garantiye vermek istediğimde orjinal unrootlu haline nasıl dönerim
istek gönderdim faceden kabul etorijinal rom yükleyerek
önemli değil konu kilit halettik sorunuteşekkür ederim senin gibi yardım eden yok bu safyada emin ol
evt kilit
dmod v6 süper
Onu yukledim aksam sabah kalktim tel bozulmuş bugün cm10.1 yukledim ondada herşey düzgün ama kasiyo anlamadim gitti adam akilli cikana kadar stock jelly beyan devam edicem
Dmod v6 en iyi rom şuan s3 mini için
evet dostum katılıyorum
- - - Eklendi - - -
bu modda tel 2 3 kere falan res attı bilen var mı ? şimdi attı demin tel usb de iken dosya kopyalarken