Uygulama s3 mini rom

Sponsorlu Bağlantılar

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini rom
merhaba arkadaşlar s3 mini telefona rom yükleyeceğim önerdiğiniz bir rom ve nasıl yapabilceğm hakkında bilgi verir misiniz hiç bilmiyorum daha önce nokia kullanıyordum yani android den anlamıyorum bu yüzden , rootlamadan atmayın diyorlar kafam karıştı gerçekten yardım edecek biri yorum yaparsa sevinirm teşekkürler

lale63

lale63

Üye
merhaba arkadaşlar s3 mini telefona rom yükleyeceğim önerdiğiniz bir rom ve nasıl yapabilceğm hakkında bilgi verir misiniz hiç bilmiyorum daha önce nokia kullanıyordum yani android den anlamıyorum bu yüzden , rootlamadan atmayın diyorlar kafam karıştı gerçekten yardım edecek biri yorum yaparsa sevinirm teşekkürler

Kardesim verecegim linkteki dosyayi indir odinle pda kismindan yukle tamamdir. telefonun semibrick olmus fazla zorlama bu dosyayi yukle. http://dfiles.eu/files/kquy178yt bu

• Beğen
Tepkiler: emrh77
hizan

hizan

Üye
arkadaşım ben sony xperia z den samsung s3 mini ye x-plore dosyası gönderdim s3 miniye yükledik teli kapatıp açınca tel roor lu oldu nasıl oldu bende anlamadım.

istersen den googleden android x-plore diye arat.

smh60

smh60

Üye
arkadaşım ben sony xperia z den samsung s3 mini ye x-plore dosyası gönderdim s3 miniye yükledik teli kapatıp açınca tel roor lu oldu nasıl oldu bende anlamadım.

:hmmm

lale63

lale63

Üye

Telefon acilmiyor ki arkadas

Samet.25

s3 mini icin fazla rom yok dun bi rom denedim n4 romu cok guzel ama 2 hatasini tespit ettim arama yapilmiyo o sorunu cozerlerse onu kullanicam simdilik rootlu 4.1.2 devam

smh60

smh60

Üye
s3 mini icin fazla rom yok dun bi rom denedim n4 romu cok guzel ama 2 hatasini tespit ettim arama yapilmiyo o sorunu cozerlerse onu kullanicam simdilik rootlu 4.1.2 devam

n4 romu ney Dmod v6 daha stabil orjinal rootludan

Samet.25

Dmod v6 yı yüklemeye çalıstım animasyonda takılı kalıyo bakamadım ona bişey diyemicem ama paranoıdandroid romu var çok güzel telefonu tam nexus4 gibi yapıyo onu geçtim harika özellikler ekliyo halo uygulaması gibi falan çok güzel ama dediğim gibi arama yapılmıyo geliştirici seceneklerine girilmiyo bide sayfalarda filan gezinirken ekran kayıyomus gibi oluyo

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim verecegim linkteki dosyayi indir odinle pda kismindan yukle tamamdir. telefonun semibrick olmus fazla zorlama bu dosyayi yukle. bu

Telefonum nasıl sembirck olmuş ?

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar anlamadığım rootsuzken rom atılmazmı ? bir de bu adresteki rom güzel mi önerir misiniz ?

- - - Eklendi - - -

bi de arkadaşlar bi yerde okudum rom atarken şarjınız olsun eğer yarısında ise şarj tel bataryanın yarısını olarak algılayabilir ve yarısankadar dolabilir diyo ?

Samet.25

Telefonum nasıl sembirck olmuş ?

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar anlamadığım rootsuzken rom atılmazmı ? bir de bu adresteki rom güzel mi önerir misiniz ?

- - - Eklendi - - -

bi de arkadaşlar bi yerde okudum rom atarken şarjınız olsun eğer yarısında ise şarj tel bataryanın yarısını olarak algılayabilir ve yarısankadar dolabilir diyo ?

batarya dolu olsun daha iyi olur ama oyle dedikleri gibi bisey olmaz. arkadas brick oldu demis oda yanlis anlamis olayi. rom atmak icin telin rootlu olmasida lazim .

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
rootlu nasıl olucak ?

- - - Eklendi - - -

brick ne demk ?

smh60

smh60

Üye
Ekranda takılı kalıyosa wipeleri yap

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
ya sabıııııır android terimlerinden anlamıyorum diyorum millet burda birbirine hava atmak için wipe diyo brick diyo ya sabır

- - - Eklendi - - -

:vur

Samet.25

ya sabıııııır android terimlerinden anlamıyorum diyorum millet burda birbirine hava atmak için wipe diyo brick diyo ya sabır

- - - Eklendi - - -

baska nasil anlatsinlar gardas gerisini sen video izleyerek arastitarak bulacan bu isleri ogrenen herkese birisi anlatmadi kendi cabasiyla ogrendi

crazy_burhan

crazy_burhan

Üye

- - - Eklendi - - -

Arastirsan daha rahat ogrenirsin eger ki bilmiyorsan bazi seyleri cok dikkat et cihazin birdaha calismayabilir yada hic yapma derim.. bu islere giriyorsan arastirmaci olman gerek ;)

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi

baska nasil anlatsinlar gardas gerisini sen video izleyerek arastitarak bulacan bu isleri ogrenen herkese birisi anlatmadi kendi cabasiyla ogrendi

tabi kimse annesinin karnnıda öğrenmedi bende öyle öğrencem ama sorduğum iki soru var recovery mod yükleme nedir bide rootsuz rom yüklenmez neden bunları açığa kavuştursam yapacam

Samet.25

tabi kimse annesinin karnnıda öğrenmedi bende öyle öğrencem ama sorduğum iki soru var recovery mod yükleme nedir bide rootsuz rom yüklenmez neden bunları açığa kavuştursam yapacam

ozel mesaj atmistim sana gelmedi mi

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
şimdi geldi saol yani demek rootlamak yeterli mi sana göre

Takipçi Satın Al

Üst Alt