Ya 3 gün gitmesine gidecek bazen yeri geliyor 2.5 - 3 gün oluyor ama gece çok şarj tüketmesinin nedeni ne onu bulamadım ara sıra yapıyor böyleBenim esimde var bu telefondan ve en az 3gun gidiyor şarjı. sizin telefon sıkıntılı bence
Clean Master programı biraz gereksiz kalmıyor mu zaten ram i silmek o kadar zor değil ama gereksiz programları kapatması güzelmiş programları kapatınca bidaha kendisi başlamıyor mu programlar?Ben Clean Master prrogramını kullanıyorum gerçekten işe yarıyor. Widgetleride kullanışlı. Örneğin tek dokunuşla gereksiz uygulamaları kapatıp ram'ı temizliyor.
3 gün şarj gayet iyi ben günde 2 kez şarj ediyorum
Programı çalıştırdıktan sonra açık mı kalacak acaba ? Birde siz o 3 günlük şarj süresini bu program sayesinde mi sağladınız ?O kadar ayrıntılı bilmiyorum ama programın işe yaradığını söyleyebilirim sadece. Bazı android uygulamaları haricinde uygulamalar gece bataryayı bitiriyor olabilir. Clean master ile gece yatarken programı çalıştırırsın olur biter.
Program çalışınca o da ayrıca şarj yer zaten ve uygulama kapatmak bir noktada gereksiz çünkü tekrar başlıyor uygulamalar ve o sırada daha çok cpu gücü tüketiyor. Konu başında var ram temizleme hakkında bilgi oradan bakabilirsiniz.Katılıyorum kardeş
Programı çalıştırdıktan sonra açık mı kalacak acaba ? Birde siz o 3 günlük şarj süresini bu program sayesinde mi sağladınız ?
Program açık kalmıyor. Ana ekranda widgeti var ona bi kere tıklıyorsun teli rahatlattıktan sonra kendisini kapatıyor. Sürekli program açık kalmıyor yani.Katılıyorum kardeş
Programı çalıştırdıktan sonra açık mı kalacak acaba ? Birde siz o 3 günlük şarj süresini bu program sayesinde mi sağladınız ?
o tür uygulamalar arka planda açık kalır elbette, kapatırsin yine açılır hatta ve ram temizleyince telefon da rahatlamiş olmaz tam tersine ön Bellek uygulamaları kapandığı için uygulamalar geç açılır hatta.Program açık kalmıyor. Ana ekranda widgeti var ona bi kere tıklıyorsun teli rahatlattıktan sonra kendisini kapatıyor. Sürekli program açık kalmıyor yani.
Benim konuyu açmamdaki amaç telefonun şarj süresi değil. Android os nin o kadar çok kullanması normal mi? diye açmıştım.S4 ün şarjı 1 gün bile gitmezken konuyu açan arkadaşın şikayetine anlam veremiyorum. biz 1 gün gitsin diye denemediğimiz cstom rom kalmasın 3 gün süre elde etmiş arkadaş daha ne zaten akıllı telefonların şarj performansı çok da ciddi değil maksimum 1-1.5 gün giderken 3 gün gitmesi çok iyi bir süre