Stok kernelle gpu aşırtılabilir mi? Normalde hızı kaç mhz idi? Aşırtılamaz. Normal hız 440mhzdi.
TheMadness Üye kilicaslan17' Alıntı: Stok kernelle gpu aşırtılabilir mi? Normalde hızı kaç mhz idi? Genişletmek için tıkla ... Aşırtılamaz. Normal hız 440mhzdi.
kilicaslan17' Alıntı: Stok kernelle gpu aşırtılabilir mi? Normalde hızı kaç mhz idi? Genişletmek için tıkla ... Aşırtılamaz. Normal hız 440mhzdi.
TheMadness Üye NegroS' Alıntı: Millet batarya iyi gitsin diye dusuruyor siz yukseltiyorsunuz ayrica telefonu neden canavar yapmak istiiyorsun oyunn icin demede.. Genişletmek için tıkla ... 1704mhz cpu x4 , 700mhz gpu x4 kullaniyorum
NegroS' Alıntı: Millet batarya iyi gitsin diye dusuruyor siz yukseltiyorsunuz ayrica telefonu neden canavar yapmak istiiyorsun oyunn icin demede.. Genişletmek için tıkla ... 1704mhz cpu x4 , 700mhz gpu x4 kullaniyorum
PriZm Üye kilicaslan17' Alıntı: 50 nin altında Genişletmek için tıkla ... Benchmark programının adı neydi? en sağlıklı GPU test programları Mobile GPU Mark ve antutu nun 3d benchmarkı.
kilicaslan17' Alıntı: 50 nin altında Genişletmek için tıkla ... Benchmark programının adı neydi? en sağlıklı GPU test programları Mobile GPU Mark ve antutu nun 3d benchmarkı.
avcitalip Üye TheMadness' Alıntı: 1704mhz cpu x4 , 700mhz gpu x4 kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... peki bu kadar overclock sana ne kazandırıyor ? 1.4 GHZ X4 CPU + 400 küsür MHZ GPU neyine yetmiyor ? bence boşuna şuanda donanımı yoruyorsun şuanda gereksiz
TheMadness' Alıntı: 1704mhz cpu x4 , 700mhz gpu x4 kullaniyorum Genişletmek için tıkla ... peki bu kadar overclock sana ne kazandırıyor ? 1.4 GHZ X4 CPU + 400 küsür MHZ GPU neyine yetmiyor ? bence boşuna şuanda donanımı yoruyorsun şuanda gereksiz
MrExpert Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: (1000) 1200 Mhz + (200)240 Mhz Ram/Gpu/Çipset oc varmı ötesi rame bile oc yaptım Genişletmek için tıkla ... Ramidemi oha
~N.A.W.Y~' Alıntı: (1000) 1200 Mhz + (200)240 Mhz Ram/Gpu/Çipset oc varmı ötesi rame bile oc yaptım Genişletmek için tıkla ... Ramidemi oha
PriZm Üye MrExpert' Alıntı: Ramidemi oha Genişletmek için tıkla ... Çünkü FSB Bus yolu ile oc yaptım.aynı pc deki gibi
MrExpert' Alıntı: Ramidemi oha Genişletmek için tıkla ... Çünkü FSB Bus yolu ile oc yaptım.aynı pc deki gibi
avcitalip Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Çünkü FSB Bus yolu ile oc yaptım.aynı pc deki gibi Genişletmek için tıkla ... bizim s3'lerin donanımı zorlanmaya başlayınca seni bulacam
~N.A.W.Y~' Alıntı: Çünkü FSB Bus yolu ile oc yaptım.aynı pc deki gibi Genişletmek için tıkla ... bizim s3'lerin donanımı zorlanmaya başlayınca seni bulacam
MrExpert Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Çünkü FSB Bus yolu ile oc yaptım.aynı pc deki gibi Genişletmek için tıkla ... Ben en son pcde ramı oc ladığımda yeni bitane almak zorunda kalmıştım
~N.A.W.Y~' Alıntı: Çünkü FSB Bus yolu ile oc yaptım.aynı pc deki gibi Genişletmek için tıkla ... Ben en son pcde ramı oc ladığımda yeni bitane almak zorunda kalmıştım