S3 Mini Overclock ?

Sponsorlu Bağlantılar

legolas29

legolas29

Üye
Aytica s2 gpusu cift cekirdek o yuzden s3 mini almak mantıksiz...modern combatta kasiyomus s3mini

MrExpert

MrExpert

Üye
Overclock için daha erken bence :hmmm

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
Aytica s2 gpusu cift cekirdek o yuzden s3 mini almak mantıksiz...modern combatta kasiyomus s3mini

Ne söylemeye çalıştığınızı anlamadım ama gpu olarak s3-s2-s3 mini aynıdır.4 çekirdekli mali400

taylan08

Üye
aynı değil s3 mini de 1 tane mali 400 var. Ve s3te s2 gpu sunun oc lanmışı var diye biliyorum.

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
aynı değil s3 mini de 1 tane mali 400 var. Ve s3te s2 gpu sunun oc lanmışı var diye biliyorum.
Hayır öyle bir durum söz konusu değil.Ayrıca bu gpu ya fazla oc yapılmıyor.Max 50mhz aşırtma yapabilirsin.Onuda istersen kendin yaparsın zaten.

taylan08

Üye
s3 mini xperia sola ace 2 gpu ları aynı yani tek çekirdekli mali 400 . s2 ,s3 ve note serilerinde 4 çekirdeklisi var bu arada s2 s3 dekilerine Mali 400 MP deniyor

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini xperia sola ace 2 gpu ları aynı yani tek çekirdekli mali 400 . s2 ,s3 ve note serilerinde 4 çekirdeklisi var bu arada s2 s3 dekilerine Mali 400 MP deniyor

S3 mini deki gpu da zaten Mali400-MP.Diğerleri evet çift çekirdekli (Ace 2,sola,go) ama s3 mini 4 çekirdekli.

TheMadness

TheMadness

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kilicaslan17

taylan08

Üye
her yerde s3 mini ye tek çekirdek yazmışlar ve bence doğru yazmışlar. Kilicaslan17 sen nerden vardın bu 4 çekirdekli kanısına? Anlatta aydınlanalım

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Millet batarya iyi gitsin diye dusuruyor siz yukseltiyorsunuz :d: ayrica telefonu neden canavar yapmak istiiyorsun oyunn icin demede..

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi

Yanılıyor muyum acaba? S2 ile karşılaştırdık fps meter uygulamasını açtık.Aynı oyunlarda sadece 2-3 fps fark var.Onunda işlemci kaynaklı olduğunu zannediyorum.

PremiumWork

PremiumWork

Üye

Yanılıyor muyum acaba? S2 ile karşılaştırdık fps meter uygulamasını açtık.Aynı oyunlarda sadece 2-3 fps fark var.Onunda işlemci kaynaklı olduğunu zannediyorum.

:hmmm

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi
Ne oldu:hmmm

Yanlış bilgi veriyorsam uyarın düzelteyim.Kesin emindim 4 çekirdek olduğundan ama her sitede tek çekirdekli,çift çekirdekli falan diyorlar.en iyisi samsunga mail atayım.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Cift olmasi lazim 4 olmaz cunki S2 bosa cikar.S3 mini ace 2 ile S2 arasinda bir cihaz :hmmm

PriZm

PriZm

Üye

Tam olarak skorlar kaçtı?

taylan08

Üye
bence s3 mini'nin 1 çekirdekli mali 400 gpu su var xperia sola ace 2 deki gibi

PriZm

PriZm

Üye
Fps yi soruyorsanız hatırlamıyorum.Ama fark 5 fps yi geçmedi.
eğer S2 nin fps'si 56-60 arasında birşeyse normaldir.çünkü vsnyc var.vsnyc kapalı olsaydı S2 nin fps skoru 80-90 a kadar çıkardı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt