Aytica s2 gpusu cift cekirdek o yuzden s3 mini almak mantıksiz...modern combatta kasiyomus s3mini
Hayır öyle bir durum söz konusu değil.Ayrıca bu gpu ya fazla oc yapılmıyor.Max 50mhz aşırtma yapabilirsin.Onuda istersen kendin yaparsın zaten.aynı değil s3 mini de 1 tane mali 400 var. Ve s3te s2 gpu sunun oc lanmışı var diye biliyorum.
s3 mini xperia sola ace 2 gpu ları aynı yani tek çekirdekli mali 400 . s2 ,s3 ve note serilerinde 4 çekirdeklisi var bu arada s2 s3 dekilerine Mali 400 MP deniyor
Hayır öyle bir durum söz konusu değil.Ayrıca bu gpu ya fazla oc yapılmıyor.Max 50mhz aşırtma yapabilirsin.Onuda istersen kendin yaparsın zaten.
700mhz x4 kullanıyorum şuan.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yanılıyor muyum acaba? S2 ile karşılaştırdık fps meter uygulamasını açtık.Aynı oyunlarda sadece 2-3 fps fark var.Onunda işlemci kaynaklı olduğunu zannediyorum.

Ne oldu

Tam olarak skorlar kaçtı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yanılıyor muyum acaba? S2 ile karşılaştırdık fps meter uygulamasını açtık.Aynı oyunlarda sadece 2-3 fps fark var.Onunda işlemci kaynaklı olduğunu zannediyorum.
Fps yi soruyorsanız hatırlamıyorum.Ama fark 5 fps yi geçmedi.
Tam olarak skorlar kaçtı?
eğer S2 nin fps'si 56-60 arasında birşeyse normaldir.çünkü vsnyc var.vsnyc kapalı olsaydı S2 nin fps skoru 80-90 a kadar çıkardı.Fps yi soruyorsanız hatırlamıyorum.Ama fark 5 fps yi geçmedi.
50 nin altında
eğer S2 nin fps'si 56-60 arasında birşeyse normaldir.çünkü vsnyc var.vsnyc kapalı olsaydı S2 nin fps skoru 80-90 a kadar çıkardı.