Uygulama s3 mini orjinal rom

Sponsorlu Bağlantılar

serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini orjinal rom
arkadaşlar merhaba ben s3 miniye cynogen mod 11 kurmuştum.şimdi orjinal roma geri dönmek istiyorum.ama nasıl yapacağım bilmiyorum sizden ricam s3 mini orjinalromun linkini vetelefondan recovery moddanmı yapacağım yoksa odinden mi bi bilgi veririsienizsevinirim

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
bende s3 mini kullanıyorum cm 11 ile. her ne kadar neden stock rom a dönmek istediğini anlamasamda linki vereyim.

bu stock rom'un linki :

odin ile yapacaksın. buradada kurulum var. çevirmeye üşendim :) o kadar ingilizcen vardır diye umuyorum :D

Instructions
  • Extract (unzip) the firmware file
  • Download
  • Extract Odin zip-file
  • Open Odin v3.09
  • Reboot phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
  • Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
  • Add the firmware file to AP / PDA
  • Make sure re-partition is NOT ticked
  • Click the start button, sit back and wait a few minutes

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap

serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok saol şarjda ayarsızlıklar başladı.telefonda %80 şarj var kendi kendine reset atıyor şarja bakıyorum %3 sonra 10 dk kapatıyorum.geri açıyorum %50 çıkıyor wifi çok sıkıntılı birde.yinede teşekrüeler

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
dostum bu sorun bendede vardı . tek çözümü yeni batarya almak. ama orjinal. yeni batarya ile hem daha az hızlı azalacak şarjın. hemde bu sıkıntıdan kurtulacaksın :)

serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim kusura bakmassan bir soru daha sorucam.Deji mucizevi abataryalar var. %15 daha az dejarj ediyorumus sence nasıl onlar 36 tl felan fiyatı ondan almayı düşünüyorum. bi bilgin varmı?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
S3 orjinal rom da kasılmalardan dolayı kullanılamıyor ki, hiç kırma derim,

fyunusyildiz

fyunusyildiz

Üye
Vallahi bi bilgim yok dostum ama bence sen bildiginden şaşma ;)

serkanp154

serkanp154

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah gençler çok saolun

Takipçi Satın Al

Üst Alt