ykpknl Üye cixflov' Alıntı: söyledinde bilmiyodum oyle olacağını Genişletmek için tıkla ... Yaa eger orjinal rom dosyasi druyosa yine yprsn rootla sfirka sayci bi daha yukle zor bse dil
cixflov' Alıntı: söyledinde bilmiyodum oyle olacağını Genişletmek için tıkla ... Yaa eger orjinal rom dosyasi druyosa yine yprsn rootla sfirka sayci bi daha yukle zor bse dil
İbrahimEsşiz44 Üye Konu Sahibi guide08' Alıntı: Vakit kaybetmeden buraya bak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... oraya baktımda bişey anlamadım ykpknl' Alıntı: Yaa eger orjinal rom dosyasi druyosa yine yprsn rootla sfirka sayci bi daha yukle zor bse dil Genişletmek için tıkla ... kim uğraşacak
guide08' Alıntı: Vakit kaybetmeden buraya bak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... oraya baktımda bişey anlamadım ykpknl' Alıntı: Yaa eger orjinal rom dosyasi druyosa yine yprsn rootla sfirka sayci bi daha yukle zor bse dil Genişletmek için tıkla ... kim uğraşacak
guide08 Üye cixflov' Alıntı: oraya baktımda bişey anlamadım kim uğraşacak Genişletmek için tıkla ... O zaman at telefonu çöpe ya da macera arama
cixflov' Alıntı: oraya baktımda bişey anlamadım kim uğraşacak Genişletmek için tıkla ... O zaman at telefonu çöpe ya da macera arama
İbrahimEsşiz44 Üye Konu Sahibi guide08' Alıntı: O zaman at telefonu çöpe ya da macera arama Genişletmek için tıkla ... şarj yeride bozulmuş şarjı takınca durmuyor hemen çıkıyor bazen tam girmiyor zarar görmüş bunu satıp iphone 4 almayı düşünüomda babamdan zor zoruna izin aldım bunu almak için
guide08' Alıntı: O zaman at telefonu çöpe ya da macera arama Genişletmek için tıkla ... şarj yeride bozulmuş şarjı takınca durmuyor hemen çıkıyor bazen tam girmiyor zarar görmüş bunu satıp iphone 4 almayı düşünüomda babamdan zor zoruna izin aldım bunu almak için