İbrahimEsşiz44
Üye
-
Konu Sahibi
-
O nasil yapiliyor?Sayaci sifirlamayi unutma !
Arat googlede s3 mini sayac sifirlama dye blursnO nasil yapiliyor?
Triagle away diye bi program varda onda da brick olma riski var deniyor?Arat googlede s3 mini sayac sifirlama dye blursn
Ben yaptim hc bsey olmadi bsey olmaz onlar sadece abartma takmaa kafayaTriagle away diye bi program varda onda da brick olma riski var deniyor?
Peki kardesimBen yaptim hc bsey olmadi bsey olmaz onlar sadece abartma takmaa kafaya
ya arkadaşlar bulamıyorum sammobiledede bulamıyorum lütfen bulup bana link veerecek varmı lütfennn acillarama yapıyorum ama turkıye cıkmıyo hep yabancı cıkıyor turkıye yok
kardeşim çoktteşekkürler indirdim orjinale döndü çok sağol fakat ufak tefek özellikler yok ama yinede iyi orjhinale kavustum yaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızal indir flashla sonra ama sayci unutma dedgm gbi
Sayaci yaptn dimii yoksaa garanti yne kabull etmezzkardeşim çoktteşekkürler indirdim orjinale döndü çok sağol fakat ufak tefek özellikler yok ama yinede iyi orjhinale kavustum ya
Rom yukledigin zaman sayac sayisi artarr buda yazilimlaa oynandina isarettr ondan orjinale gecmeden oncee sayavi sfrlayip orjinali yuklicektn vee granti olayi devam edecektiabi sayac ne ya
ya tammda sayc nerede nasıl yapcam nerden bi söylermisinRom yukledigin zaman sayac sayisi artarr buda yazilimlaa oynandina isarettr ondan orjinale gecmeden oncee sayavi sfrlayip orjinali yuklicektn vee granti olayi devam edecekti
Root olmadan sifirlayamssn googlede s3 mini sayac sfrlama yaz blursnya tammda sayc nerede nasıl yapcam nerden bi söylermisin
yapmaa be bilseydim yuklemeden önce yapardımRoot olmadan sifirlayamssn googlede s3 mini sayac sfrlama yaz blursn
Aynn dedim ama sayaci sfrlamayi unutma dyeyapmaa be bilseydim yuklemeden önce yapardım
söyledinde bilmiyodum oyle olacağınıAynn dedim ama sayaci sfrlamayi unutma dye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?