Telefon Tavsiyesi s3 mini mi? Lg p760 optimus l9 black mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini mi? Lg p760 optimus l9 black mi?
hangisini önerirsiniz? nedenleriyle birlikte

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
dostum LG l9 gerçekten donanımlı bir telefon.s3 mini ile kıyaslayacak olursak l9 kamera açısından biraz zayıf kalıyor.ama kamera pek önemli değil diyorsan kesinlikle LG l9 tavsiyemdir

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
dostum LG l9 gerçekten donanımlı bir telefon.s3 mini ile kıyaslayacak olursak l9 kamera açısından biraz zayıf kalıyor.ama kamera pek önemli değil diyorsan kesinlikle LG l9 tavsiyemdir

Kamerayla hiç ama hiç işim olmaz genellikle internette sörf yaparım oyun falan oynarım. Batarya kullanıcı tarafından da çıkartılıyor mu yoksa servis aracılığı ile mi çıkartılıyor bu benim için önemlide

Kerim.

Kerim.

Üye
Lg alma derim.s3 mini iyidir:oke:

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
dostum Lg l9 bataryasını sen kendi ellerinle çıkarabilirsin ve de internette sörf için Lg l9 bulunmaz bir cihaz.Ekran kalitesi olarak Lg, s3 mini ye büyük fark atar bundan şüphen olmasın yani gönül rahatlığıyla alabilirsin :oke:

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
custom rom beni pek ilgilendirmiyo ama güncellemede inşallah sıkıntı yaşamam

Kerim.

Kerim.

Üye
Ya-sar-sin

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
ben bi araştırıyım bunu internette

ka_za

ka_za

Üye
Guncelleme ve custom rom destegi sıfır:)

S3 mini bidahaki önemli guncelleme olan android 5 i alma ihtimali var mi sence?alsa alsa 4.2.2 alır oda 4.1 den cok farkli değil. L9 hakkinda bir fikrim yok ama oda almasa bile jb de kalır yani pek bir destek farki yok diğer özelliklere yogunlasmak lazım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...