gmd nin ne üstünlügümü var quad core 1,2 ghz s3minide 1ghz çift çekirdek ramlar aynı 1gb kamera s3mini 5 discovery 8 mp ön kamera s3mini 0,3mp gmd 2,0mp
gmd ekran 312ppi ıps ekran ıps hem daha az güç harcıyo amolede göre ve en parlak ekran konumunda retinadan sonra
bataryası yüksek ve gmd nin işlemcisi 100 50 güç tasarrufu yapıyo cpu güç tasarrufuna aldıgında 2 çekirdekle çalışıyo tasarrruftan çıkarınca 4 çekirdekle çalışıyo s3minide 8 gmd de 16gb hafıza var gpu bakımından gmd daha yüksek s3minide mali 400 var 250mhzlik tek çekirdekli gmd de 450mhz power sgx544 var 2 çekirdekli s4 de 4 çekirdekli bu power sgx544 araştırın ha bu arada s3mini 4,1 de kaldı android sürümü fakat gmd 4,4 kitkat alıyo 
kardesim anlatrsan harika olur gercekten kararsizim gmd yi cok metettiler almak istiyorumKardesim ben iki cihazi da kullaniyorum aksam sana anlatacagim senin icin
dostum harika bi analiz yapmissin dusunmeden alicam dedim resmen bu yazını okuyuncadiscovery al kardeşgmd nin ne üstünlügümü var quad core 1,2 ghz s3minide 1ghz çift çekirdek ramlar aynı 1gb kamera s3mini 5 discovery 8 mp ön kamera s3mini 0,3mp gmd 2,0mp
gmd ekran 312ppi ıps ekran ıps hem daha az güç harcıyo amolede göre ve en parlak ekran konumunda retinadan sonra
bataryası yüksek ve gmd nin işlemcisi 100 50 güç tasarrufu yapıyo cpu güç tasarrufuna aldıgında 2 çekirdekle çalışıyo tasarrruftan çıkarınca 4 çekirdekle çalışıyo s3minide 8 gmd de 16gb hafıza var gpu bakımından gmd daha yüksek s3minide mali 400 var 250mhzlik tek çekirdekli gmd de 450mhz power sgx544 var 2 çekirdekli s4 de 4 çekirdekli bu power sgx544 araştırın ha bu arada s3mini 4,1 de kaldı android sürümü fakat gmd 4,4 kitkat alıyo
![]()
bi sorum daha var gmd nin 4 gb modeli mi 650 tl ? 16 gb modeli de mi var ve ne kadar
evet kardşm takilma ve donma cok oluyomus ayrica yuksek mb li oyunlari kaldrmiyor adelinosu 200 müşDostum galaxy duos'tan vaz mı geçtin?
bunlari dikkate alicam kardesim tesekkurler bu arada 525 dedigin lumia 525 miKardesim her iki cihazida kullaniyorum dedim zaten simdi baslayalim:
1) kamera da discovery az bir farkla onde
2)oyun peformansi discovery sikintisiz
Not:bazi oyunlar optimize degil mesela asphalt8 yok veya olupta optimize olmadigi icin kasanlar var ama takilma kucuk bir sorun
3) s3miniye gore stabil ama ikiside stabil degil bu konuda 525 alabilirsin hem asphat8 var hemde beles hemde stabil
4) ekran olarakta discovery baya onde
Sonuc olarak discovery s3miniden onde ama 525i de bir dusun
Evetbunlari dikkate alicam kardesim tesekkurler bu arada 525 dedigin lumia 525 mi
nokianin napicagi belli degil o yuzden windows u pek sevemedm android istiyorum.discovery daha iyi diyorsun simdi degil mi
Evetnokianin napicagi belli degil o yuzden windows u pek sevemedm android istiyorum.discovery daha iyi diyorsun simdi degil mi