Telefon Tavsiyesi S3 mini mi discovery mi

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini mi discovery mi
Arkadaslar 600 tl butcem var kararsizim hangsini alayim avantajlari dezavantajlari belirtin

Archonn

Archonn

Üye
Discovery al gitsin.Kağıt üzerinde s3 mini'nin discovery'den daha iyi olduğu bir özelliği yok.

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
discovery nin hangi ozelligi iyi mesela

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Discovery.

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
S3 mini telefon mu s3 se dgil nexus 4 al

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
discovery al kardeş :D gmd nin ne üstünlügümü var quad core 1,2 ghz s3minide 1ghz çift çekirdek ramlar aynı 1gb kamera s3mini 5 discovery 8 mp ön kamera s3mini 0,3mp gmd 2,0mp :D gmd ekran 312ppi ıps ekran ıps hem daha az güç harcıyo amolede göre ve en parlak ekran konumunda retinadan sonra :D bataryası yüksek ve gmd nin işlemcisi 100 50 güç tasarrufu yapıyo cpu güç tasarrufuna aldıgında 2 çekirdekle çalışıyo tasarrruftan çıkarınca 4 çekirdekle çalışıyo s3minide 8 gmd de 16gb hafıza var gpu bakımından gmd daha yüksek s3minide mali 400 var 250mhzlik tek çekirdekli gmd de 450mhz power sgx544 var 2 çekirdekli s4 de 4 çekirdekli bu power sgx544 araştırın ha bu arada s3mini 4,1 de kaldı android sürümü fakat gmd 4,4 kitkat alıyo :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim, MUSTAFA AKPINAR97, cuneytttttt ve 2 diğerleri
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardeşim senin kıyaslaman bile hata bırak S3 miniyi S3 Le kıyaslıyolar en çok tabikide GMD

heathrow

heathrow

Üye
Dostum galaxy duos'tan vaz mı geçtin?

Hasand.

Hasand.

Üye
dıscovery al nedeni s3 minide donma takılma oluyor fiyatına deyecek bır telefonsecım senın

ANIL

ANIL

Admin
GM Discovery daha iyi bir seçim olur diye düşünüyorum.

MaxipmaN

Üye
gmd üstün

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
S3 miniyi önermiyorum :nono:
Gmd :yuru

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardesim ben iki cihazi da kullaniyorum aksam sana anlatacagim senin icin

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim ben iki cihazi da kullaniyorum aksam sana anlatacagim senin icin
kardesim anlatrsan harika olur gercekten kararsizim gmd yi cok metettiler almak istiyorum
discovery al kardeş :D gmd nin ne üstünlügümü var quad core 1,2 ghz s3minide 1ghz çift çekirdek ramlar aynı 1gb kamera s3mini 5 discovery 8 mp ön kamera s3mini 0,3mp gmd 2,0mp :D gmd ekran 312ppi ıps ekran ıps hem daha az güç harcıyo amolede göre ve en parlak ekran konumunda retinadan sonra :D bataryası yüksek ve gmd nin işlemcisi 100 50 güç tasarrufu yapıyo cpu güç tasarrufuna aldıgında 2 çekirdekle çalışıyo tasarrruftan çıkarınca 4 çekirdekle çalışıyo s3minide 8 gmd de 16gb hafıza var gpu bakımından gmd daha yüksek s3minide mali 400 var 250mhzlik tek çekirdekli gmd de 450mhz power sgx544 var 2 çekirdekli s4 de 4 çekirdekli bu power sgx544 araştırın ha bu arada s3mini 4,1 de kaldı android sürümü fakat gmd 4,4 kitkat alıyo :D
dostum harika bi analiz yapmissin dusunmeden alicam dedim resmen bu yazını okuyunca :) bi sorum daha var gmd nin 4 gb modeli mi 650 tl ? 16 gb modeli de mi var ve ne kadar
Dostum galaxy duos'tan vaz mı geçtin?
evet kardşm takilma ve donma cok oluyomus ayrica yuksek mb li oyunlari kaldrmiyor adelinosu 200 müş

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardesim16 GB ligi 729 TL

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardesim her iki cihazida kullaniyorum dedim zaten simdi baslayalim:
1) kamera da discovery az bir farkla onde
2)oyun peformansi discovery sikintisiz
Not:bazi oyunlar optimize degil mesela asphalt8 yok veya olupta optimize olmadigi icin kasanlar var ama takilma kucuk bir sorun
3) s3miniye gore stabil ama ikiside stabil degil bu konuda 525 alabilirsin hem asphat8 var hemde beles hemde stabil
4) ekran olarakta discovery baya onde
Sonuc olarak discovery s3miniden onde ama 525i de bir dusun

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim her iki cihazida kullaniyorum dedim zaten simdi baslayalim:
1) kamera da discovery az bir farkla onde
2)oyun peformansi discovery sikintisiz
Not:bazi oyunlar optimize degil mesela asphalt8 yok veya olupta optimize olmadigi icin kasanlar var ama takilma kucuk bir sorun
3) s3miniye gore stabil ama ikiside stabil degil bu konuda 525 alabilirsin hem asphat8 var hemde beles hemde stabil
4) ekran olarakta discovery baya onde
Sonuc olarak discovery s3miniden onde ama 525i de bir dusun
bunlari dikkate alicam kardesim tesekkurler bu arada 525 dedigin lumia 525 mi

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu