S3 mini kapanip acilma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bahrican530

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini kapanip acilma sorunu
Telefonm kapanip acilmaya basladi bataryadan kaynaklanmiyor sizce sorunu ne olabilir.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben de oluyor
Fakat kılıfdan eğer güç tusunun üstünü kapatan cinsten bir kılıf kullanıyorsanız CEBİNİZDE basılı kalabiliyor eğer durduk yere yeniden başlatıyorsa
Ya yazılım ya da pil dendir eğer şarj %6-7 gibi dalgalanmalar olup şebeke gidip telefon biraz zorlanınca kapanıyorsa pilden eğer fabrika ayarlarına döndükten sonra yine yeniden başlatma sorunları varsa yine pilden olabilir

Pilden olmaya bilir biraz araştırma yapmanızda fayda var

sat s3 al

sat s3 al

Üye
Ben de oluyor
Fakat kılıfdan eğer güç tusunun üstünü kapatan cinsten bir kılıf kullanıyorsanız CEBİNİZDE basılı kalabiliyor eğer durduk yere yeniden başlatıyorsa
Ya yazılım ya da pil dendir eğer şarj %6-7 gibi dalgalanmalar olup şebeke gidip telefon biraz zorlanınca kapanıyorsa pilden eğer fabrika ayarlarına döndükten sonra yine yeniden başlatma sorunları varsa yine pilden olabilir

Pilden olmaya bilir biraz araştırma yapmanızda fayda var
katılıyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Ara sira bendede oluyor sanirsam guc tusu basili kaliyor cok onemli degil ayda bir oluyor rasgele

bahrican530

Üye
    Konu Sahibi
saolun yorumlariniz icin garanti ye yolladik bataryayi ve sarj soketini degistirdi ve telefonu baska sarj aletinr takmayin dedi

Üst Alt