S3 mini hakkında sorular?

Sponsorlu Bağlantılar

everese5

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini hakkında sorular?
Nokia da bulunan youtube download gibi mp3 video her tarzda indirebilecegim bir program varmı?Bir de bu googleplay den indirdigim uygulamaları telefon hafızası yerine hafıza kartına yüklemek için root lu mu olması gerekiyor?Oyunlarda da aynı şey geçerli.İlla root şart mı?

Emre Arık

Emre Arık

Üye
Merhaba kardes

Video indirme ve mp3e cevirmeyi tubemate programiyla yapabilirsin.Oyunlari ve uygulamalari sd karta tasimak icin root gereklidir...

fthakan

fthakan

Üye
slm youtube ve buna benzer bazı video sitelerini mp3 e çeviren siteler var video linkini kopyalayıp mp3 dönüştüren siteye yapıstırıyorsun dönüştürüp indirebilirsin proğrama gerek kalmadan hem pc hemde cepten bu anlatığım yolu deniyebilirsin.

everese5

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.Telefonda zaten o kadar oyun yok 3-4 tane anca rootlamaya gerek yok o zaman.İyi forumlar...

Kerim.

Kerim.

Üye
Dahili hafizasi ne kadarki

RowneSM

RowneSM

Üye
8-16 olması lazım s3 mininin. 8 kesinde 16 mıydı tam hatırlamıyorum.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
8 fakat 4 kalıor sistem 4 ü kaplıor

uguro

uguro

Üye
Nokia da bulunan youtube download gibi mp3 video her tarzda indirebilecegim bir program varmı?Bir de bu googleplay den indirdigim uygulamaları telefon hafızası yerine hafıza kartına yüklemek için root lu mu olması gerekiyor?Oyunlarda da aynı şey geçerli.İlla root şart mı?

Dostum Mp3 indirebileceğin program ; haf

video için de değişik progremlar var ama ben kullanmıyorum

Program yada uygulamaları hafıza kartına taşıma konusundada sana şöyle diyeyim root olmadan imkansız ama rootlu da olmuyor inan bana 5-6 ay bu konu ile uğraştım 3-4 yöntem denedim rootlu şekilde ama stabil çalışan bir yöntem malesefki yok yani root ile de olmuyor malesef :S

kaptan666

kaptan666

Üye
google playa muzik ve video yaz cikan pro yu indir...

emrh77

emrh77

Üye
arkadaşlar güç tasarruf moduna alıyorum telefon geçmiyor o moda diyor ki en az bir fonksiyon etkinleştirin diyor yardım edebilen ?

emre2574

emre2574

Üye
şarjı gunluk ınternet kullanımı wifi veya mobil veriden ve biraz sms atmak için kullanılırsa ne kadar dayanıyor acaba

Üst Alt