Uygulama s3 mini güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

kmlbrdk

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini güncelleme
merhaba arkadaslar gecenlerde teknosada bir s3 mininin 4.2.2 android sistemliydi yalnız şimdi ben güncelle diyorum ve telefon guncelleme yok diyor yardımcı olabilirmisiniz.

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
s3 mini için son resmi sürüm 4.1.2 dir

kmlbrdk

Üye
    Konu Sahibi
son sürüm o ama bugun bir yere sordum s3 mini nin yeni sürümlü telefonu yapıldı onda 4.2.2 ama teknosadaki gorevliler yeni güncellemesi dediler elime aldım baktım yani bildiğin s3mini 4.2.2ydi

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
son sürüm o ama bugun bir yere sordum s3 mini nin yeni sürümlü telefonu yapıldı onda 4.2.2 ama teknosadaki gorevliler yeni güncellemesi dediler elime aldım baktım yani bildiğin s3mini 4.2.2ydi
benim bildiğim s3 mininin diğer versionu var onun sürümü 4.2.2

kmlbrdk

Üye
    Konu Sahibi
Abi cok saçma bişi yapıolar birdaha kine samsung dan uzak durucam.

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
Abi cok saçma bişi yapıolar birdaha kine samsung dan uzak durucam.
bende öyle samsung pişmanlık resmen benim ace 2'ye verdiler yine güncelleme ama s3 mini bir defa bile almadı

kmlbrdk

Üye
    Konu Sahibi
Resmen rezillik fakat sen yeni sürümünü ortaya sürene kadar güncelleme verse ölcek

• Beğen
Tepkiler: MR.ROOKİE
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
S3 mini GT-I8200Q modelin'de var android 4.2.2 sürüm

• Beğen
Tepkiler: bahaddin53 ve tayfunerdogmus1
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Güncelleme yok işte daha ne diye kendini yırtıyorsun !!!

cicinhofevzi

Üye
arkadaşlar bu s3 mini 8200q olan modelini aldım media marketten 4.2.2 sürümü fakat bu tel.de pil yüzdesini göster seçeneğini bulamıyorum . Bu özellik bu tel.de yok mmu yoksa benim tel.de mi sorun var

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
arkadaşlar bu s3 mini 8200q olan modelini aldım media marketten 4.2.2 sürümü fakat bu tel.de pil yüzdesini göster seçeneğini bulamıyorum . Bu özellik bu tel.de yok mmu yoksa benim tel.de mi sorun var
Bu model'de yok kardeşim

cicinhofevzi

Üye
teşekkür ederim valla kafayı yicem 2 gündür media market çakma tel.mi sattı bize diye :D

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Rica ederim. çok saçma bir durum şarj yüzdesinin olmaması ama işte yapacak birşey yok ancak uygulama indirip gösterebiliyoruz birde ayarlardan bakıyoruz :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt