Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamas3 mini güncelleme
Sponsorlu Bağlantılar
kmlbrdk
Üye
Konu Sahibi
s3 mini güncelleme
merhaba arkadaslar gecenlerde teknosada bir s3 mininin 4.2.2 android sistemliydi yalnız şimdi ben güncelle diyorum ve telefon guncelleme yok diyor yardımcı olabilirmisiniz.
MR.ROOKİE
Üye
s3 mini için son resmi sürüm 4.1.2 dir
kmlbrdk
Üye
Konu Sahibi
son sürüm o ama bugun bir yere sordum s3 mini nin yeni sürümlü telefonu yapıldı onda 4.2.2 ama teknosadaki gorevliler yeni güncellemesi dediler elime aldım baktım yani bildiğin s3mini 4.2.2ydi
son sürüm o ama bugun bir yere sordum s3 mini nin yeni sürümlü telefonu yapıldı onda 4.2.2 ama teknosadaki gorevliler yeni güncellemesi dediler elime aldım baktım yani bildiğin s3mini 4.2.2ydi
bende öyle samsung pişmanlık resmen benim ace 2'ye verdiler yine güncelleme ama s3 mini bir defa bile almadı
kmlbrdk
Üye
Konu Sahibi
Resmen rezillik fakat sen yeni sürümünü ortaya sürene kadar güncelleme verse ölcek
Desaparecido9454
Üye
S3 mini GT-I8200Q modelin'de var android 4.2.2 sürüm
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
Güncelleme yok işte daha ne diye kendini yırtıyorsun !!!
cicinhofevzi
Üye
arkadaşlar bu s3 mini 8200q olan modelini aldım media marketten 4.2.2 sürümü fakat bu tel.de pil yüzdesini göster seçeneğini bulamıyorum . Bu özellik bu tel.de yok mmu yoksa benim tel.de mi sorun var
arkadaşlar bu s3 mini 8200q olan modelini aldım media marketten 4.2.2 sürümü fakat bu tel.de pil yüzdesini göster seçeneğini bulamıyorum . Bu özellik bu tel.de yok mmu yoksa benim tel.de mi sorun var
teşekkür ederim valla kafayı yicem 2 gündür media market çakma tel.mi sattı bize diye
Desaparecido9454
Üye
Rica ederim. çok saçma bir durum şarj yüzdesinin olmaması ama işte yapacak birşey yok ancak uygulama indirip gösterebiliyoruz birde ayarlardan bakıyoruz