S3 Mini gibi parlaklık sensörü olmayan telefonlarda ön kamera ile otomatik parlaklığı ayarı yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini gibi parlaklık sensörü olmayan telefonlarda ön kamera ile otomatik parlaklığı ayarı yapmak
Arkadaşlar benim s3 mini telefonum var eski telefondan alıştığım otomatik parlaklık ayarı bunda yoktu ve beni çok kızdırdı , aşağıdaki adımları tek tek yapın arkadaşlar root gerektirmez

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NO ROOT REQUIRED

Download and install These two app from following links:-

After Installing these apps follow these steps:-

Lux Auto Brightness:-

• Go to Lux settings
  • Tap on Sample Collection
  • Tap on Select light reading source
  • Select Camera
  • Then get back to main settings menu
  • Tap on Mopdify linked samples
  • Tap on Luma TAB
  • Tap on ADD, set brightness (yello bar) to 4% Luma value to 1 and press ADD
  • Add 3 more links with these values= 35%-70|100%-80|50%-120|
  • Exit Lux

Tasker:

• Open Tasker, tap on Plus Gign(+) on main screen
  • Tap on Event
  • Select Display in Event Category
  • Select Display On in Display Event
  • A blank screen will appear, do nothing just press BACK Button
  • TAP on New Task +
  • Enter Name to task or just tap on tick
  • A blank screen will Appear, tap on Plus Sign (+)
  • Select Plugin from action category
  • Select Lux Plug-in
  • Tap on Edit Button
  • Scroll Down and Tick in front of Refresh Backlight brightness? Under Force
  • Press Done, then press back and back again
  • Exit Tasker

Thats all work to do, now your dvice have Auto Brightness feature
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hepsi bu kadar =)

Samet.25

Tükçeye cevirseydin keske profesyonel ingilizcemiz yok :D bide cm 10.1 yüklerseniz oto parlaklık var ayrıca bu program ön kameradan ayarladığı için parlaklıgı fazla ram ve şarj yiyebilir

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
cm dekını denedm yaramıyo ıse =) programları yükleynce zaten ıng adımlar tek tek yaparsn

- - - Eklendi - - -

Tükçeye cevirseydin keske profesyonel ingilizcemiz yok :D bide cm 10.1 yüklerseniz oto parlaklık var ayrıca bu program ön kameradan ayarladığı için parlaklıgı fazla ram ve şarj yiyebilir

nasıl cm mod dan memnunmusun , bende çalışmayanlar mms almıyodu sonra ana ekranda uygulama tasırken trebuchet mı ne durduruldu dyo sonra klavyesı alfasayısal

- - - Eklendi - - -

bu arada cm mod neyden parlaklık ayarlıyo parlaklık sensoru yk kı s3 minide

-Emre

-Emre

Üye
cm dekını denedm yaramıyo ıse =) programları yükleynce zaten ıng adımlar tek tek yaparsn

- - - Eklendi - - -

nasıl cm mod dan memnunmusun , bende çalışmayanlar mms almıyodu sonra ana ekranda uygulama tasırken trebuchet mı ne durduruldu dyo sonra klavyesı alfasayısal

- - - Eklendi - - -

Işık Sensörü mevcut ki sadece parlaklığı ayarlatmiyor stock rom

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
alla alla cıdımsn cogu yerde yok dyor

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
o yakınlık sensoru olmasn mı ?

Samet.25

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Valla nazar degmesinde cm den çok memnunum .d zaten yukledigim haliyle 130 kadar uygulama vardi çoğunu kullanmiyodum ses ayari canli duvar kagidi emulator gibi filan onlari sildim titanium backup ile kendi launcher inida sevemedim nova launcher i kurdum bide nova kendi launcher indan daha az RAM yiyo 10mb filan konuda titanium ile sistem uygulaması yaptim teli hic bisey yüklemeden temizledigimde 101 tane uygulama kalmisti buda android 4.0 ustu teller için müthiş rakam hem RAM acisindan hem hafiza stock romda hic bisey yüklemeden 200 sistem uygulaması var oradan hesapla. Senin sorunlara gelince ben MMS i zaten kullanmiyom ana ekranda verdiği hata da launcher dan launcher i degistirseydin sikinti olmazdi isik ayarinida durum çubuğunu indir kare içinde parlaklik yaziyo oradan degistiriyon otomatigede oradan aliyon

-Emre

-Emre

Üye
:allalla: ben s3 minide var diye hatırlıyorum :hmmm

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi

Valla nazar degmesinde cm den çok memnunum .d zaten yukledigim haliyle 130 kadar uygulama vardi çoğunu kullanmiyodum ses ayari canli duvar kagidi emulator gibi filan onlari sildim titanium backup ile kendi launcher inida sevemedim nova launcher i kurdum bide nova kendi launcher indan daha az RAM yiyo 10mb filan konuda titanium ile sistem uygulaması yaptim teli hic bisey yüklemeden temizledigimde 101 tane uygulama kalmisti buda android 4.0 ustu teller için müthiş rakam hem RAM acisindan hem hafiza stock romda hic bisey yüklemeden 200 sistem uygulaması var oradan hesapla. Senin sorunlara gelince ben MMS i zaten kullanmiyom ana ekranda verdiği hata da launcher dan launcher i degistirseydin sikinti olmazdi isik ayarinida durum çubuğunu indir kare içinde parlaklik yaziyo oradan degistiriyon otomatigede oradan aliyon

blyrm parlaklk ayarlarını klavyesı q klavye

hasim38

hasim38

Üye
Kardeşim bu ekrani kapayip açınca veya oradaki yenileme düğmesine basinca yeniden parlaklık i ayarlıyor ben surekli ayarlamasini istiyorum nasil olacak ???;)yardim et bi

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bu ekrani kapayip açınca veya oradaki yenileme düğmesine basinca yeniden parlaklık i ayarlıyor ben surekli ayarlamasini istiyorum nasil olacak ???;)yardim et bi

kardes o 2 tane programı indir zaten inglizce program onlara bakarak adımları gerceklestir kendi ortama göre ayarlıyor zaten bende öyle

armetyo

armetyo

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: emrh77
emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi

cm de oto parlaklık var diyosun ama o oto parlaklık da kamerayı kullanıyor yani parlaklık sensörü yok

Samet.25

cm de oto parlaklık var diyosun ama o oto parlaklık da kamerayı kullanıyor yani parlaklık sensörü yok

12 gun sonra niye cevap attin anlamadim ama en azindan ayarla filan ugrasmiyosun ek program yuklemiyosun ramdan tasarruf ediyosun tek tiklamayla hallediosun isi

emrh77

emrh77

Üye
    Konu Sahibi

12 gun sonra niye cevap attin anlamadim ama en azindan ayarla filan ugrasmiyosun ek program yuklemiyosun ramdan tasarruf ediyosun tek tiklamayla hallediosun isi

cm de otomatik parlaklık var diyince farklı bise diyosn sandım kardeşşş