S3 mini fiyatı düşer mi?

Samet.25

s4 de kasiyo diye s3 minide kasacak diye bisey yok s3 mini 4.1.2 de s4 4.2.2 de surum belki s4 e uymamistir oyunun destekli gpu s4 e ters geliyodur belki bu yuzden kasiyo olabilir illa donanim guclu diye kasmicak diye bisey yok yeri geliyo 2 mb lik uygulama telde kasiyo neden uyumluluk sorunu oldugu icin oyundada s4 ile uyumlulul saglamamistir s3 mini ile saglamistir bunlari goz onunde bulundurun

best1905

Üye
herkese dicovery oneriyorsunuz ona sinir oluyorum hele s3 le karsilastiranlara iyice kiziyorum buda s3 miniden bu telefon rootlu degil custom rom yukleyince hic kasmas [video=youtube;bzWjpFyXfyM]http://www.youtube.com/watch?v=bzWjpFyXfyM[/video]

Tepkiler: Samet.25
herkese dicovery oneriyorsunuz ona sinir oluyorum hele s3 le karsilastiranlara iyice kiziyorum buda s3 miniden bu telefon rootlu degil custom rom yukleyince hic kasmas [video=youtube;bzWjpFyXfyM]http://www.youtube.com/watch?v=bzWjpFyXfyM[/video]
Discovery i orta ayara al o da kasmaz.Videodan gordugumuz uzere s3 mini o kadar zayif ki yuksek ve cok yuksek grafik ayari bile yok

best1905

Üye
discovery i orta ayara al o da kasmaz.videodan gordugumuz uzere s3 mini o kadar zayif ki yuksek ve cok yuksek grafik ayari bile yok
gelmiş bana burda çin mali telefonunla artislikmi yapiyorsun s3 le kiyaslarsin sen bide şimdi discoveryi güleelim bari :d

gelmiş bana burda çin mali telefonunla artislikmi yapiyorsun s3 le kiyaslarsin sen bide şimdi discoveryi güleelim bari :d

samsung amerikada hijyenik bir ortamda üretim yapıyor kardeş dimi.Evet s3 ile gmd arasında oyunlarda cok önemli bir fark yok.150 tl fazla verdigin s3 mini çin telefonu dedigin discovery nin yarı performansında.Gmd antutu test sonucundan 13000 puan alırken s3 mini 6500 civarı alıyor.Bu oyunlara da yansıyor merak etme.

Vallahi ben S3 kullaniyorum stock rom 4.2.2 hic kasma yok. S4te versiyondan bahsetmis ama ben sizinti kullandigim halde sorun yok 4.1.2 de iken de sorun yoktu. Discovery'i karalamicam sistem ozelliklerine bakarsak acar.

S4 mini ciktigi icin fiyati ileriki zamanlarda hizla duser diye tahmin ediyorum.

önyargıyla yaklaşıyorsunuz bakın tabikide cihazların eksileri olacaktır ama fiyatı 600 tl oldugunda bunlar gözardı edilebilir fiyatını işin içine kattığınızda gerçekten mükemmel bir cihaz

- - - Eklendi - - -

fiyatına göre kıyaslama yapınız

Arkadaşım S3 Mini Alacağına, Galaxy S3 Veya Galaxy S4 Düşün Derim, istersen Kendi Yüklediğim Resim Link'ime Bakabilirsin ve
Bu Sayede Kendin Fikir Sahibi Olursun.

Sattığım Telefonlar Samsung Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note2. Samsung Ürünü Olup, Geliri Düşük Ülkeler için Ürettiği Telefonlar Yani Dahada Açıklayayım, Telefon Piyasasına Tek El Olarak Hakim Olabilmeleri için izlemiş Oldukları Yollardan Biri. Orjınal S4 4 Çekirdektir işlemcidir, Getirdiğimiz Samsung ise 2 Çekirdek İşlemcidir. Orjınal 4gb Ram'lidir, Getirdiğimiz 2 Gb Ramlidir. Daha'da Fikir Sahibi Olman için Kendi Yüklediğim Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note2 Resim Link'ini Paylaşacam ama Link ve Mail Paylaşmama Forum Kuralları Gereği izin Verilmiyor.
Bana Telefon Yolu ile Ulaşabilirsiniz.
Samsung Galaxy S4 ( Android 4.2.2 ) Made by SAMSUNG. Çift Çekirdek, 8mp. Arka Kamera, 2gb Ram, 10gb Dahili Hafıza Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. ( 590 TL )

inşallah Yardımcı Olabilmişimdir.

Hasan KARATAŞ
0506 854 52 43

Samet.25

teknolojik cihazlarda fiyata gore kiyaslama yapilmaz fiyat sadece olayin bi parcasi olur 600 tl az bi para degil 600tl maas alan insanlar var niye gozardi ediyim aldigim telefonda cikacak hatalari