S3 mini fiyatı düşer mi?

Konu Sahibi
S3 mini fiyatı düşer mi?
Merhaba arkadaşlar sizce s3 mini veya s3 fiyatı düşer mi? Androide geçmeyi düşünüyorum ve sürekli yeni model çıktığı için çok pahalı bişey almak istemiyorum. ( En pahalısını alsam en fazla 2 sene gider sonra modası eskir zaten ) Sizce hemen alayım mı yoksa bekleyeyim mi biraz daha.

s4 mini zaten yeterince düşürdü fiyatını daha da düşeceğini sanmıyorum sizin kafanızdaki fiyat aralığı nedir?

bütçe varsa s4 mini al yok gerek yok o kadar dersen s3 mini cok ıyı ben de aldım 3-4 gün once gercekten guzel(750-760tl ye bulursan al s3 miniyi)

hocam eğer ben elimdekiyle idare ederim derseniz gelcek yılın yazında s3 mini tahminimce 600-500 arası olur s3 700 ila 900 arası olacaktır

Konu Sahibi
bütçe varsa s4 mini al yok gerek yok o kadar dersen s3 mini cok ıyı ben de aldım 3-4 gün once gercekten guzel(750-760tl ye bulursan al s3 miniyi)

Şu anda o fiyatlara satılıyor mağazalarda. Kliksa da 729 TL. Ayrıca 50 TL de puan veriyor yani 680'e falan geliyor.

- - - Eklendi - - -

hocam eğer ben elimdekiyle idare ederim derseniz gelcek yılın yazında s3 mini tahminimce 600-500 arası olur s3 700 ila 900 arası olacaktır

O zamana kadar çok şey değişir zaten Neyse mantıklısı şu aralar almak heralde.

achambo

Üye
bence s3 mini alma ekranını hiç sevmedim ben 3 kişide vardı ama telefonu sevmedim

2 sini istemişsin ama bence gm discovery al bulursam ben de alıcam karar verdim

o paraya
Gm discovery yada casper via a3216 almanı öneririm başka bakma

Konu Sahibi
o paraya
Gm discovery yada casper via a3216 almanı öneririm başka bakma

Bu konu bir çok yerde tartışıldı. Sonuçta casper akıllı telefon sektörüne yeni girdi. Bilgisayarlarının nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz. Gm ise çok övüyorlar ama ben "acaba sorun çıkar mı?" diye düşünmektense bildiğim bir markayı almayı tercih ederim.

Samet.25

S3 mini guzel telefon 6 aydir kullaniyorum ne ekran sorunu var ne acamadigin oyun ne kasan bi oyun herseyiyle guzel bi telefon hata yapip gmd filan alma guncelleme bile almiyo telefon onu onerip duruyo herkes 600 tl diye oyunlardaki kasmalarini buglarini gorduk asphalt 7 olsun dead trigger olsun vegas gansteri olsun

Konu Sahibi

Büyük ihtimalle S3 Mini alacağım zaten. Uygun bir indirim falan olsun kaçırmıcam

hocam bıkmadın gerçekten her yere aynı şeyi yazmaktan Video koydum sana heryerde söylüyorum s4 bile kasmış oyun sorunlu diyorum gidip kullanıcıları yanlış yönlendiriyorsun.İyi ki s3 mini kullanıyorsun.Kabullenmek istemiyorsun 600 cik s3 mini den 150 tl daha ucuz bir telefonun s3 miniden çok daha performanslı oldugunu
[video=youtube;OjhgXT2txRQ]https://www.youtube.com/watch?v=OjhgXT2txRQ[/video]
Discovery nin amerikada satılan kardeşi "blu life play" Bire bir aynı donanım ve tasarıma sahiptir.Al kardeş dead trigger da kasıyormuymuş gör

best1905

Üye
general mobile ın bugüne kadar sattığı hangi telefon iyiydide bu iyi olsun s3 mini almalısın kesinlikle bu videolara hiç inanmıyorum adamlar s3 le karişılaştırıyorlar çin malı bir telefonu

- - - Eklendi - - -

s4 te kasıyormuş peh benim s3 minide niye kasmıyor o zaman

Tepkiler: Samet.25
Telefonu hic incelemeyen bir kisi daha.Daha onceki telefonlarina niye bakiyorsun.Discovery i gm bile uretmiyor.cep telefonu genel bolumunde discovery almayi dusunenler gelsin diye bir konu var.O konuyu bastan sona oku.Senin gibi telefon hakkinda en ufak bir bilgisi olmayip atip tutanlara gerekli cevabi verdim ben orada.Ustteki samet arkadas da gordu ama hala gormezlikten geliyor.Orada attigim videolara bakarsan gangester vegasta s3 ve s4 de de kastigini gorebilirsin.O konuyu badtan sona videolara ve yorumlara bakarak incele.Gerci senin de 600 tl lik cihazin s3 performansi verdigi gercegini gozardi edeceni dusunuyorum.

furkey

Üye

discovery hiç denemediğin anlaşılıyor buradan. Bu arada çin hiç abartısız söylüyorum en iyi telefonları çıkarıyorlar. Xiaomi ye meizu ya filan bakıp yeni modellere göz atarsan görürsün.

Samet.25

sana yalan mi soluyorum ? kasmiyo diyosam kasmiyo kameram olsa sana seve seve videosunu ceker atardim ayrica kardesim ben s3 miniyi 930 tl ye ilk ciktiginda avea dan aldim o zamanlar gmd yi birak adi bile duyulmamisti haa gmd olsa alirmiydim gene almazdim o ayri 150 200 tl yi birak 330 tl icin pisman olacak biri degilim telefonumdan memnunum tanimadan yorum yapma istiyosan kimse k.bakmasin ilk defa ust duzey akilli telefon uretmeye calisan bi firmanin telefonuna 600 tl vermem

furkey

Üye

discovery hiç denemediğin anlaşılıyor buradan. Bu arada çin hiç abartısız söylüyorum en iyi telefonları çıkarıyorlar. Xiaomi ye meizu ya filan bakıp yeni modellere göz atarsan görürsün.

Bu arada normalde bunun yerine s3 tavsiye ederim ama androide ilk giriş, alışma ve nasıl olduğunu görmek için fiyat/performans kralı bir telefon en ideali. Hem androidi düzgün tanırsın ortalama bir performansla hem de fazla para vermemiş olursun. Yani benim tavsiyem discovery. Ama sonrasında değiştirmek isteyeceksin orasını söyleyim. Ben alışman için filan tavsiye ediyorum. Yeteri kadar deneme fırsatım oldu bence fiyat/performans olayında daha iyisi yok ve bu kar amacı güden operatörlerle olmayacak da...

caglar b

Üye
beyler gmd tavsiye etmeyin bilen alsın, bilmeyene ispatlayacak birşeyimiz yok telefon akıyor, sorun yok adamlarda marka takıntısı varsa bilindik marka alsın, 4 çekirdekli telefonları 2-3 sene sonra kullanırlar

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yalan soyluyorsun demiyorum da s4 un kastigi bir oyunda s3 mini nin akici oynattigini iddaa etmen cok komik.Millet bosuna almis s4 e o kadar bosuna para vermis.s3 mini alsalarmis daha performansli bir telefon almis olacaklarmis[video=youtube;RDcVQI5W8XE]https://www.youtube.com/watch?v=RDcVQI5W8XE[/video]

s4 kasarmı yalan söylüyorsun diyenler video ya bakabilir.Fps meter da var.Yalnız yanlış anlaşılmasın s4 e laf söylemiyorum piyasanın en iyi telefonudur.Belirtmek istedigim oyunun optimasyon sıkıntısı olması ve üstteki arkadaşın sadece discovery de kastıgını iddaa etmesi

achambo

Üye
belki 480 800 ekranlarda sorun çıkarmıyodur

- - - Eklendi - - -

Yalan soyluyorsun demiyorum da s4 un kastigi bir oyunda s3 mini nin akici oynattigini iddaa etmen cok komik.Millet bosuna almis s4 e o kadar bosuna para vermis.s3 mini alsalarmis daha performansli bir telefon almis olacaklarmis

s3 mini en iyi telefon en iyi işlemci onda hiç bir oyun kasmıyo

Samet.25

belki 480 800 ekranlarda sorun çıkarmıyodur

- - - Eklendi - - -

s3 mini en iyi telefon en iyi işlemci onda hiç bir oyun kasmıyo

Oyun park indan atiyosun heralde . yoruma bakilirsa