's3 mini en son android kaç aldı? bilen varmı
-aLoNeDarK- Üye HackerMet' Alıntı: 's3 mini en son android kaç aldı? bilen varmı Genişletmek için tıkla ... Benim bildigm 4.4.2 aldı
HackerMet' Alıntı: 's3 mini en son android kaç aldı? bilen varmı Genişletmek için tıkla ... Benim bildigm 4.4.2 aldı
-aLoNeDarK- Üye Bi ara bi forumda gormustum samsung kitkati s3 miniye guncelleme olarak yayınlanacak yazıyodu artık bilmiyorum
Bi ara bi forumda gormustum samsung kitkati s3 miniye guncelleme olarak yayınlanacak yazıyodu artık bilmiyorum
Mustafa-26 Üye HackerMet' Alıntı: saol 4.4 alıcakmı peki Genişletmek için tıkla ... Belli değil ama ben pek sanmıyorum alacağını
HackerMet' Alıntı: saol 4.4 alıcakmı peki Genişletmek için tıkla ... Belli değil ama ben pek sanmıyorum alacağını
tayfunerdogmus1 Üye Samsung resmi sitesinde yapılan açıklamada kitkat sürümünü alacağı belirtilmişti diye biliyorum
hasim38 Üye GeNeRaLL23' Alıntı: Samsung resmi sitesinde yapılan açıklamada kitkat sürümünü alacağı belirtilmişti diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... O turkiye harici
GeNeRaLL23' Alıntı: Samsung resmi sitesinde yapılan açıklamada kitkat sürümünü alacağı belirtilmişti diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... O turkiye harici