Berk E.
Üye
Wonderle mini karşılaştırdınızya size diyecek tek bi sözüm kalmadı ezbere konuşuyonuz boş ve gereksiz muhabbet son nokta wonder süper mini berbat kimse sakın ha sakın almasın.
Karşılaştırdığım telefon değil ekran, telefonu karşılaştırsaydım içinde tüm özellikleri olurdu ama burda karşılaştırdığım ekranlar gidin elinize bir Wonder alın ve cihazınızın ekranıyla karşılaştırın ekran Amoled olabilir ama bu piksellerin sayılmadığı anlamına gelmez.
wonder ile s3mini karşılaştırması hahaha tabiki s3mini önde ama wonder'ı olan arkadaşlarda lütfen kötülemesinler artık mini'yi
Wonder bi zamnlar atrixle karşılaştırılıyordu ama atrixe romlar çıkmaya başlayınca bütün wonderciler kabuğuna çekildi şimdide ekran muhabbeti patladı hadi hayırlısı
O s3 için çok yüksek bir fiyatti zaten fazla talep ve note2 yüzünden düştü ama s3 mini için başka bir sebep yok. Ayrıca neden o zaman. Wonder hala Teknosada 800tl?S3 ilk çıktığında 1999 tl di o neden düştü bi düşün baklım emre kardeş
O s3 için çok yüksek bir fiyatti zaten fazla talep ve note2 yüzünden düştü ama s3 mini için başka bir sebep yok. Ayrıca neden o zaman. Wonder hala Teknosada 800tl?
s3 minide 999 tl inanmıyorsanız alın size linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini-vs-Samsung-Galaxy-W-I8150 alın iki telefonun karşılaştırması galaxy wonder s3 mininin yanından bile geçemez siz 2.3 androidle kullanırken biz fabrika çıkışlı 4.1.1 jelly bean kullanıyoruz en yeni sürüm s3 mini !!!!!!!!!!
s3 mini de 4.5 gb hafiza varmis sıkıntı olur bence
Kim 2.3 kullanıyor? Ben 4.2.2 kullanıyorum?
sızıntı kullanın siz cyanegon mod
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?